♦️
چرا باید به #راهیان_نور برویم؟
🔰شاید آن روزی که فرشتگان به عنوان سؤال برای درک حقیقت و نه به عنوان اعتراض رو به خداوند حکیم عرض کردند: آیا در زمین کسی را قرار میدهی که فساد کند و خونها بریزد»؟!
(قالُوا أَ تَجْعَلُ فِیها مَنْ یُفْسِدُ فِیها وَ یَسْفِکُ الدِّماءَ) و خدا در جواب ایشان فرمود: من چیزهائی میدانم که شما نمیدانید»
!(قالَ إِنِّی أَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُونَ) باز خیلی ها متوجه این کلام نورانی خداوند متعال نشدند تا اینکه در آخرالزمان در گرمای طاقت فرسای جنوب ایران
«حماسه انسانیت و کرامت» را با چشمان شان دیدند و با گوش هایشان شنیدند و برای جهانیان مخابره کردند که این جوانان زیباروی ِقد برافراشته همچون سرو که دل از پدر و مادر و رفاه و آسایش خود بریده و پا به میدان
«جهاد مقدس» نهاده اند به همه می گویند: ما دیگر «ما» نیستیم بلکه ما «لشگر خدا» هستیم.
پس باید یاد لشگریان حماسه ساز فاو و دهلاویه، شلمچه، طلائیه و خرمشهر را زنده نگاه داشت،چرا؟؟؟چون:
🔰۱.سیره اهلبیت و مردان خدا
زنده نگاه داشتن راه شهدا و یادواره ی شهدا ، سیره ای است که بنیانگذارانش انبیای الهی و امامان معصوم بخصوص حضرت سجاد و حضرت زینب می¬باشند که در طول زندگی شان از یادآوری وقایع عاشورا، گفته¬ها و دلایل شهادت دست نکشیدند. این بزرگواران در طول سالیان دراز رنجهایی کشیده اند تا این یادواره همیشه پابرجا بماند تا ارزشها و پیامها را به گوش ما برسانند. تا نگوییم چه شد! و چه کردند؟ بلکه این حماسه ها جلوی چشمان مان باشد و با خود بگوییم:
آنان که به تکلیف شان عمل کردند، حالا تو چه می خواهی بکنی؟ پس زنده نگه داشتن یاد شهدا یک حرف تازه نیست، بلکه یک «ارث» است از که ائمه اطهار به ما رسیده است. ارثی گرانبها برای انتقال ارزشها، فرهنگ ها، شور و شعورها. و ما باید ارزشهایی را که آنها برایش از جان و مال خود گذشتند زنده نگه داشته و به نسلهای آینده انتقال دهیم.
🔰۲.گم نکردن
راه حقیقت
در هر زمانی هم حق وجود دارد و هم باطل، اگر حق کم رنگ شود باطل پررنگ می شود. اگر باطل پررنگ شود چون خود خواهی، تکبر، زور گوئی، آزادی بی قید و شرط و هر صفت زشتی که تصور شود در ذاتش هست چنانکه تاریخ از ظلم ظالمان دل پری دارد.
اما در مقابل اگر حق پر رنگ شود و بر جو حاکم شود تمان صفات پسندیده ای که در شان یک انسان هست در جامعه ظاهر می شود که کمترین آن احترام به حق و حقوق یکدیگر است.
شهدا نمادی هستند برای گم نکردن راه حقیقت.
به قول همت شهدا: هر موقع در مناطق جنگی راه را گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است.
🔰۳.یاد از شهدا امنیت را بالا می برد
روزی نیست که خبری از انفجار بمب و یا اقدامی ترویستی در گوشه و کنار جهان، به ویژه در همین کشورهای همسایه در رسانهها منتشر نشود. امنیت و اقتدار امروز مولفهای است که به رابطه مردم و حکومت بستگی دارد و وقتی مردم از حکومت خود با حضور در صحنههای سیاسی و اجتماعی حمایت کنند، نشان دهند اقتدار آن کشور است. وقتی کشوری از هر جهتی مورد تهدید قرار گیرد، اینجاست، که ایثار و شهادتطلبی به امنیت و اقتدار یک کشور کمک میکند.
باید فرهنگ ایثار و شهادتطلبی را ترویج و جامعه را به سمت تلاش برای حفظ امنیت ملی سوق داد. در برهههایی از تاریخ، هر زمان که مردم ما از شهادتطلبی فاصله گرفتند، چیزی به نام امنیت ملی و اقتدار اصلاً وجود نداشته است. شهدا و ایثارگران ما توانستند روحیه ازجانگذشتگی و ایثار را در کالبد مردم دمیدهاند
♦️حرف دل
متأسفانه هستند فرد یا افرادی همچون
سلبریتی های بی ارزش که از روی بیخبری و عدم بصیرت و یا بعضاً از روی عناد و لجاجت، ساز دشمنان را کوک و در آن میدمند، و بر خلاف واقعیت، فرهنگ شهادت را به معنای خشونتطلبی و کشتار و جنگ و ظلم و یادآوری بدیهای جنگ تعریف، و به خورد مخاطبان خاص خود میدهند و با شوک به اجتماع باعث ضعف نیروهای امنیتی و مخدوش کردن چهره امنیت در جامعه می شودند درحالیکه فرهنگ شهادت و فرهنگ برقراری امنیت یعنی فرهنگ خدامحوری و توحید مداری، اخلاقمداری، تکلیف پذیری، ولایتمداری و ولایتپذیری
🔰۴.حفظ روحیه ایثار و شهادت
با بازدید از مناطق جنگی فرهنگ ایثار و شهادت ترویج پیدا کرده و سبب مصون ماندن جامعه از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی است، ضمن اینکه در حفظ آمادگی و ارتقاء ضریب دفاعی کشور در برابر حملات احتمالی نظامی دشمنان نیز بسیار کارساز و نقش تعیینکنندهای خواهد داشت.
مسئله فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ امام حسین است و فرهنگ ایشان پس از هزار و ۴۰۰ سال اسلام و شیعه را زنده نگه داشته است.
شهید، باران رحمت الهی است که به زمین خشک جانها، حیات دوباره میدهد
♦️کارخانه تولید محتوای مذهبی
http://eitaa.com/joinchat/3946119185Cc42a0286aa