🐜
مورچه چگونه محاسبه میکند؟
اگر از 🐜مورچه سؤال کنید که چرا خانهات را با اینهمه دقت و ظرافت و استحکام میسازی؟ چرا اینقدر ریزهکاری و وسواس به خرج میدهی؟ مگر چه اشکالی دارد که خانهات آسیب ببیند یا خراب شود؛ باز هم دوباره یا چندباره خانهات را تعمیر میکنی یا خانهای مثل خانهی سابقت میسازی. پس چرا اینقدر خودت را به زحمت میاندازی؟
🐜مورچه با بانگی محکم و رسا پاسخ خواهد داد:
خدایم به میزان ظرفیتم به من عقل و فکر بخشیده است. فطرتم به من میگوید هزینه و توانی که برای «تعمیر و بازسازی» باید صرف کنم بسیار بیشتر از هزینه و توانی است که برای «تخریب» خانهام به کار میگیرند و اصلاً با هم قابل مقایسه نیست. لذا امروز زحمت فراوانی را برای استحکام خانهام صرف میکنم تا فردا و فرداها ناچار نشوم که دائماً توان محدودم را صرف تعمیر و بازسازی نمایم. پس چه وقت باید زندگی کنم و اندکی آسایش را تجربه کنم؟ در این صورت هیچ توانی برایم باقی نمیماند که سایر نیازهایم را با آن تأمین کنم.
دیدیم که 🐜مورچه هم میتواند بفهمد که همواره زحمت «ساخت و تعمیر» بیشتر از زحمت «تخریب» است.
🔘 حقیقت آن است که در برابر حجم عظیم هجمهی بیحد و مرز، بیامان و بیسابقهی پیچیدهترین عملیاتهای «تخریب» علیه فرهنگ و سبک زندگی اسلامی ملت ایران در اینستاگرام و تلگرام و واتساپ و…، نمیتوان با خوشخیالی و با کنار نهادن واقعیات مسلّم، ثمربخشی عملیاتهای «تعمیر» یا «بازسازی» را انتظار داشت؛ چه بسا در برابر هر عملیات کوچک(نه بزرگ) و ساده(نه پیچیده)ی تخریب، بایستی ده یا صد برابر توان را برای تعمیر یا بازسازی صرف کرد.
➡️ مضاف ۱: وقتی عملیاتهای تخریب در سطح «کلان» اِعمال شده و عملیاتهای طاقتفرسای تعمیر یا بازسازی در سطح «خُرد» پیگیری شود، عاقبت کار بسیار آشکارتر پیداست!
➡️ مضاف ۲: از آنجایی که امر «تخریب» در سطح کلان مدیریت و پیگیری میشود، هرگاه مدیران آن احساس کنند که عملیاتهای «تعمیر یا بازسازی» ذرهای در حال اثرگذاری است و ممکن است که عملیاتهای تخریب آینده را با دشواری قابل توجهی مواجه سازد، پیش از آنکه سنگ دوم برای بازسازی جایگذاری شود، وجود همان سنگ اول را نیز نمیتوانند تحمل کنند و خانهی ساختهنشده را در همان ابتدای امر خراب میسازند!
————————————
#گروه_جهادی_تبلیغی_مرصاد
@Sardarhajizadeh313
@m_merssad