#در_چنگال_عقاب 6
نیروی هوایی با عبور از سالهای پر فراز و نشیب جنگ تحمیلی و سپس مقابله با فتنه منافقان آن سوی مرز، در حالی که به شدت درصدد حفظ حریم هوایی میهن اسلام در برابر دسیسه نیروهای بیگانه بود، اکنون برای بیعتی دوباره مجال یافته بود تا بار دیگر در خدمت راهبرد دفاعی کشور و این بار مشارکت در اجرای یک طرح امنیتی و درون مرزی قرار گیرد.
آزمونی دیگر…
آزمونی که در صورت عدم موفقیت، تبعات ناخوشایند وسیعی به دنبال داشت.
عملیاتی که پس از پنج ماه مدیریت و تلاش مأموران اطلاعاتی و امنیتی ایران، به رغم حمایت کشورهای مختلف، اکنون به حساسترین نقطه اوج خود رسیده و نیازمند طرحریزی ماهرانه و تدبیری قوی در نتیجهگیری از ماهها و بلکه سالها مراقبت مستمر بود.
هر بار که زمینه دستگیری عبدالمالک ریگی، این اهریمن ترور و وحشت و این تبهکار شرور بینالمللی، در عملیات تعقیب و گریز زمینی در کشورهای همسایه فراهم میشد، به سرعت و با حمایت حامیان خود از مهلکه میگریخت.
اما این بار…
گویی تقدیر سرنوشتی محتوم با پایانی خوش برای ملتی رنجدیده رقم زده بود و کابوسی تلخ برای دشمنان این مرز و بوم…
دقیقهها بسیار حیاتی و البته بدون بازگشت در حال گذار بودند.
هواپیمای بویینگ حامل ریگی ـ ساعت ۱ و۳۴ دقیقه بامداد پس از دقایقی تمامی مسافران براساس شمارههای تعیین شده در صندلیهای خود نشستند. مالک تلفن همراهش را از جیب بیرون آورد و مشغول بررسی پیامهایش شد.
حمزه، معاون وی، لحظهای چشم از مالک برنمیداشت.
مهماندار هواپیما، به رسم همیشگی، با رویی خوش و به گرمی، به یکایک مسافران شکلات تعارف کرد تا به مالک رسید. این مهماندار خوش برخورد از کجا میدانست قلب این مرد با قلب سایر مسافران و میلیونها انسان دیگر تفاوت دارد. او هرگز نمیتوانست تصور کند جنایتکاری که شنیدن اعمال پست و حیوانیاش پشت هر انسان آزادهای را میلرزاند، هنگام برخاستن هواپیما، برای آرامش قلب خود نیازی به شکلات ندارد.
قلب جایگاه حیات، عاطفه و نوع دوستی است، پس مگر مالک قلب هم دارد؟ قساوتها، شرارتها و قتلعامهای زنجیرهای … بیشک باید در داشتن قلب او شک کرد!!
مرکز فرماندهی نیروی هوایی ارتش
پست فرماندهی نیروی هوایی (C.P) ـ سوم اسفندماه ۱۳۸۸ (ساعت ۲۳ و ۲۵ دقیقه سالن توجیه مرکز فرماندهی نهاجا) ـ سرتیپ خلبان حسن شاهصفی، فرمانده نیروی هوایی، با شتاب، وارد پست فرماندهی شد و خطاب به افسر مسئول ارتباطات و کنترل هوایی گفت: «سریعاً به معاون عملیات، نماینده مرکز عملیات پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، فرماندهی حفاظت و اطلاعات، جانشین و مدیر عملیات و رئیس مرکز فرماندهی ابلاغ کنید بیدرنگ در پست فرماندهی حاضر شوند.»
فرمان بعدی وی اعلام وضعیت فوقالعاده به کلیه پایگاههای هوایی کشور در خصوص آماده باش صد در صد برای اجرای یک رهگیری هوایی بسیار حساس بود.
افسر شیفت پست فرماندهی، که آمادگی چنین شرایطی را داشت، بلافاصله در صدد اجرای اوامر صادر شده برآمد و لحظاتی بعد، خطوط تلفنهای هاتلاین پست فرماندهی دستور را به همه پایگاهها ابلاغ کردند. آن شب، همه فرماندهان پایگاههای شکاری نیروی هوایی آمادهترین خلبانان خود را در شیفت آلرت مستقر کردند و با دقت و احتیاط و ملاحظات ویژه، آسمان کشور را از طریق مبادی کسب خبر رصد کردند.
دقایقی نگذشته بود که تمامی افراد موردنظر فرمانده نیرو در سالن توجیه پست فرماندهی گرد هم آمدند؛ منتظر و کنجکاو…
ادامه دارد...
📚منبع : کتاب در چنگال عقاب / گزارش مستند دستگیری ریگی
@ma_va_o