⭕️ تاکنون ۳ مرتبه این راکت سنگین بهکارگیری شده است:
🔺 نخستینبار در سال ۲۰۲۱ یک فروند عیاش-۲۵۰ به سمت رامون شلیک شد که خبری از برخورد یا رهگیری آن منتشر نشد، احتمالا آن راکت در طی پرواز متلاشی شده بود.
🔹 اما در جریان عملیات طوفان_الاقصی ، تاکنون ۲ فروند از این نوع راکت پرتاب شده است:
🔺 در تاریخ ۲۱ مهر ۱۴۰۲ یک فروند راکت عیاش۲۵۰ به سمت حیفا شلیک شد که ظاهرا به پالایشگاه این شهر برخورد کرده بود و تصاویری از آتشسوزیهایی در این پالایشگاه که ناشی از اصابت عیاش۲۵۰ بود، منتشر شد. در جریان این حمله سامانههای گنبدآهنین و پاتریوت فعال شده بودند که ظاهرا ناموفق عمل کردند.
🔺 همچنین امروز نیز یک فروند عیاش۲۵۰ دیگر به سمت بندر ایلات منتشر شد که ویدئو پرتاب آن و تصویر اصابت ادعاشده و منصوب به این راکت را در زمینهای اطراف این بندر مشاهده میکنید. ظاهرا در جریان حمله این راکت به ایلات سامانههای پدافندی فعال نشده بودند.
🔹 سابقه بکارگیری عیاش۲۵۰ نشان میدهد که تاکنون در عبور از سامانههای پدافندی صهیونیستها موفق بوده است. بهنظر بهترین راهکار برای افزایش اثرگذاری این راکت بر علیه تاسیسات صهیونیستها، نصب کیتهای هدایتشونده بر روی آنها خواهد بود.
🔹 اگرچه نرخ تولید این راکت دوربرد بسیار کم است و توان بهکارگیری آن در کمیتهای بالا ممکن نیست، اما با هدایتشوندهکردن این راکت و بکارگیری آن برعلیه برخی از تاسیسات خاص و حیاتی (نظیر تاسیسات هستهای، بندرها، ناوها و...)، میتوان ضربههای اساسی و بعضا جبراننشدنی به دشمن وارد کرد.
#فلسطین
@madare0120