🔴 لشکر سازی یا سرباز سازی
🔵اورانیوم نظام تمدن نوین اسلامی
🔸 پیامبر اکرم (ص) در آفتاب سوزان شرک و بت پرستی ، با اندک یاران سیه چرده و لاغر اندام ها، تمدن اسلامی را در پهنای باند جهان به راه انداختد .
کمی تعداد و انگشت شماری یاران نه تنها مانع نبود ؛بلکه این قدرت و هیمنه پوشالی مشرکان مکه و یهودیان مغرض را چنان به زمین گرم کوبیدند، که استخوانهای خدایان دروغین آنان به قعر جهنم فرو رفتند . همان ابوذر و سلمان و مقداد و عمار یاسر و بلال حبشی ها این لشکران سپاه اسلام در مقابل ابوجهل و ابوسفیان های تنومند به زر و سکه و جهل بودند.
🔸این ویژگی لشکر سازی در نهاد امامت ائمه معصومین امتداد پیدا کرد و باب و سازمان وکالت از نمونه های بارز آن است .
تفاوت دستگاه فرهنگی کاران و دانشگاه و حوزه ما با نهاد تمدنی اسلام در همین است لشکر سازی یا سرباز سازی . اینکه جمعی بنشیند و دانه دانه ، فرد به فرد ، تک به تک در قالب تربیت فردی فرد تربیت کنند نشان از عمق فاصله بین تمدن اسلام با انقلاب اسلامی دارد ، هر چند ثمره انقلاب اسلامی ساختن شهید چمران ها ، شهید احمدی روشن ها ، مطهری ها ، شهید حججی ها و در پیشانی همه شهدا سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی است .
🔹اما تبدیل نظام تربیتی به ساختن افراد در قامت یک لشکر بسیار تفاوت دارد با ساختن انسان در قامت یک انسان و فرد . انقلاب برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی که گام های بلند آن برداشته شده است نیاز به مجاهدت شبانه روزی دارد اما هوشمندانه ، دقیق ، درست ، منطبق با الگوی تمدنی اسلام . لشکر سازی یک فرد در هر مکان تربیتی ضروری است و خارج ساختن فرد از یک فرد نیز حیاتی است .
🔸 حوزه های علمیه و دانشگاه ها ، مدارس ، مراکز قرآنی ، هیات ها ، مساجد ، کانون ها، فرهنگسراها ، مراکز تربیتی در کدام مسیر خیز گرفته اند ؟ مشغول چه کاری هستند ؟ سرباز یا لشکر . مدل تمدنی اسلام نبوی وعلوی را اگر به دستگاه اورانیوم غنی شده لشکر سازی انسان ها متصل کنیم خواهیم دید فوج فوج مطهری ها ، بوعلی ها ، فارابی و جابرن حیان ها ، مطهری ها و سردار سلیمانی ها از دل آن بیرون می ریزد .
بشرطها و شروطها و لشکرسازی من شروطها .
🔰سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad