🤔 چرا عادتهای کوچک تفاوت چشمگیری را رقم میزنند؟
در کتاب «عادتهای اتمی» نوشته شده:
«بسیاری از مواقع ما انسانها خودمان را اینطور متقاعد میکنیم که لازمه موفقیتهای بزرگ، اقدامات بزرگ است. فکر میکنیم برای رسیدن به یک هدف مهم چه کاهش وزنمان باشد و چه راه اندازی یک کسب و کار، نوشتن یا خواندن یک کتاب، برنده شدن در یک مسابقه و یا هر هدف دیگر، باید آنقدر زور بزنیم و تغییرات تکان دهنده ایجاد کنیم که همه درباره آن صحبت کنند.
در این بین، اصلاح و پیشرفتهای یک درصدی برایمان چشمگیر نیستند و گاهی اوقات حتی به چشم هم نمیآیند؛ اما همین اصلاحات جزئی و پیش پا افتاده، میتوانند در دراز مدت، تاثیر زیادی در زندگی ما داشته باشند.
اگر شما بتوانید در طول یکسال روزی یک درصد بهتر شوید، در پایان سال سی و هفت برابر بهتر از قبل خواهید بود.»
جدول ردیاب دفتر برنامهریزی ما، چنین داستانی دارد. وقتی چند کاری که کوچک است و زمان کمی از شما میگیرد را هر روز تکرار کنید. بعد از یک ماه به دستاورد ارزشمندی دست پیدا کردهاید که طی یک سال بسیار قابل توجه میشود.
مثلا اگر تعیین کنید که ماهی یک کتاب ۳۰۰ صفحهای را باید به پایان برسانم. و در جدول ردیاب مطالعه این کتاب را یادداشت کنید، می توانید طبق تقسیم بندی که ماه ۳۰ روز است، روزی ۱۰ صفحه مطالعه کنید و در ستون روز، در جدول ردیاب علامت انجام شد بزنید. به این ترتیب بعد از یک ماه ۳۰۰ صفحه کتاب مطالعه کردهاید و بعد از یک سال که ۱۲ ماه است، ۱۲ جلد کتاب ۳۰۰ صفحهای را به پایان برسانید.
تاثیر جدول ردیاب دیدن ستونی از زمان است که مانع فراموش شدن شما برای تکرار یک کار مفید در هر روز میشود. همچنین باعث روحیه بخشی شما میشود، وقتی به چشم میبینید که هر روز در حال تکرار کارهای اثربخش هستید.
حالا میتوانید تا ۸ کار را به این ترتیب با تکرار هر روزه به نتایج نیکو و قابل لمس برسانید.
💡کانال «منِ بابرنامه»
آموزش برنامهریزی و مدیریت زمان
🌪⏳🌪
@manebabarname