❌از جوانگرایی سرکاریتر وجود ندارد❌
✍ته آسیب شناسی برخی از وضع موجود کشور، انداختن مشکلات گردن پیرمردهاست. نسخه درمانیشان هم علی القاعده جوانگرایی است.
✍جوانگرایی از همه بیشتر به درد لیست بستن انتخاباتی میخورد. جمع کردن بیهنرها و بیدردهایی که مهمترین داراییشان پایبندی به سنت شیوخ است و مهمترین مزیت مشترکشان جوان بودن.
✍از من اگر بپرسید اتفاقا وضعیت ما ناشی از بلایی است که جوانها بر سر مملکت آوردند. مثلا همین وضعیت مسکن بعد از ۴۰ سال از انقلاب را ببینید. عباس آخوندی بعنوان مهمترین مقصرش از ۲۵ سالگی معاون وزیر بوده و از ۳۶ سالگی مسکن کشور در دستش است.
✍جناب نعمتزاده وزیر صنعت و معدن آقای روحانی که نماد کهولت سن کابینه بود متولد ۱۳۲۴ است. یعنی آقای نعمتزاده اوایل انقلاب که اولین بار وزیر صنایع شده است فقط ۳۵ سال سن داشته و هنوز سایهاش بر سر صنعت و معدن کشور چنبره زده است. این وضع امروز ما در صنعت است که یکیاش خودروست.
✍آقای زنگنه که انشاا... یک روزی محاکمهاش بخاطر مفاسد حوزه نفت را ببینیم ۲۸ سالگی معاون وزیر شده و از ۳۱ سالگی وزیر جمهوری اسلامی است.
رفیق دوست و عارف و لاریجانی و الباقی را اضافه کنید. یک دوجین ازین جوانها در دوجناح وجود دارد.
✍نمونه متاخرش لیست نسبتا جوان کنونی شورای شهر اصلاح طلب تهران است که با آنهمه اولدروم بولدوروم محض رضای خدا اهل هزینه دادن برای رسیدگی به یک پرونده از تخلفات دوره قبلی شهرداری تهران نبودند.
✍تجربه جوانهای خط امامی قبلی که تازه جنگ و ترکش و سنگر و سیاهچال ساواک راهم دیده بودند و امروز لواسان نشین شدهاند خیلی تلخ بود. تجربه جوانهای ولایتمدار در صف که دارند کنار زمین برای تعویض، گرم میکنند و تازه تیر و ترکش و شکنجه ندیدهاند هم احتمالا چیزی غیر از قبلی در نیاید.
✍الغرض از جوانگرایی خشک و خالی دیگی برای ما نخواهد جوشید. واژه انقلابی بعنوان یک واژه کلی هم که تهش میگذارند چیز جدیدی نیست. مگر قبلیها انقلابی نبودند؟ از شعار جوانگرایی سرکاری تر و خنثی تر وجود ندارد. نسبت همه افراد با عملکرد و برنامه و کارنامهشان در مبارزه با مسائل اول کشور یعنی تبعیض و نابرابری و فساد باید سنجیده شود. چه جوان چه پیر.
وحید اشتری
@najva_net