🔹در ادامه متهم احمد شکرائی به عنوان مسئول تیم در اکثر عملیاتهای تروریستی نظامی حضور داشت و در سال ۱۳۶۹، در قامت مسئول، در عملیات تروریستی نظامیِ مروارید (نسل کشی اکراد عراق)، شرکت کرد.
مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی منافقین، از اعضای ابتدایی مرکزیت تشکیلات، هادی بسیاری از اقدامات تروریستیِ گروهک منافقین در داخل کشور و مسئول تأمین امکانات تشیکلات نفاق در پاریس به طور کلی فعالیتها و مسئولیتهای احمد شکرائی متهم ردیف ۸۲ این پرونده است. اکنون احمد شکرائی متهم ردیف هشتاد و دوم تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
🔹جمال امینی که شاهد ماجرای عملیات مروارید بود دقایقی کوتاه اظهاراتی را عنوان نمود: ارتش موسوم به آزادیبخش درحقیقت بخشی از ماشین جنگی صدام بود و صدام پس از حمله به کویت و عقبنشینی از ارتش رجوی خواست تا در سرکوب قیام اکراد به وی کمک کند. وی اظهار داشت فقط فرمان آتش میدادند و أصلا مهم نبود که غیرنظامیان هدف قرار بگیرند.
🔹30 آوریل 2007 وزارت خارجه امریکا طی بیانیهای اعلام میکند که سمخا در اروپا، خاورمیانه و... توانایی انجام عملیات تروریستی دارد.
اما باتوجه به کارنامه سیاه منافقین این سازمان از لیست تروریستی آمریکا خارج میشود.
چرایی استفاده صدام از سمخا این بود که پول و امکانات و تجهیزات سمخا توسط صدام تامین میشد و نگاه صدام به سازمان این بود که بخشی از بدنه ارتش عراق میباشد.
🔹همچنین صدام میدانست که سلاح در دست نیروهای عراقی که میخواهند علیه هموطنان خود بکار بگیرند، میلرزد. اما این گروهک وطنفروش که به هیچکس حتی هموطنانش رحم نکرده است میتواند جوی خون راه انداخته و با اکراد که قیام کرده بودند مقابله کند. بنابراین سیلی از تسلیحات سبک و سنگین در اختیار سمخا قرار داده شد. سران قبائل کرد درحالی که قصد مذاکره با این گروهک را داشتند به خاک و خون کشیده شدند.
🔹افرادی جداشده از گروهک مشاهدات خود را در اختیار دادسرا قرار دادهاند. فقط در یک مورد در عملیات سرکوب اکراد یک اتوبوس از شهروندان عراقی قتلعام شدند. یا درجایی دیگر زنان و کودکانی که با شلیک مستقیم به خاک افتاده بودند را با عبور تانکها از روی أجساد، له کردند که در گزارش سال 2006 وزارت خارجه امریکا به این موضوع اشاره شد است.
🔹سهیلا صادق متهم ردیف ۸۳؛ گوینده رادیو نفاق
نامبرده قبل از انقلاب، از طریق برادر بزرگتر خود (به نام ناصر) با گروهک آشنا و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد و در فاز نظامی به خارج از کشورمتواری و به مقر منافقین ملحق شد.
متهم سهیلا صادق مدتی گوینده رادیو نفاق بود و مقطعی نیز بهعنوان یکی از اعضای دفتر رجوی، در پاریس مشغول به فعالیت شد.
مسئول کمیسیون در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک، عضویت در هیئت اجرایی تشکیلات در سال ۱۳۶۴، معاون پرسنلی شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۷۰ و عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت از جمله اتهامات درج شده برای این متهم در کیفرخواست است و او که اکنون از نفرات مهم ستاد داخله نفاق در آلبانی است، تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
🔹مهران صادق متهم ردیف ۸۴؛ گردانندگان سایتها و کانالهای ارتباطی گروهک
نامبرده پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به گروهک منافقین پیوست و اکنون از اعضای کمیسیون تبلیغات نفاق در آلبانی و از گردانندگان سایتها و کانالهای ارتباطی گروهک است.
دخترعموی وی (بهنام سهیلا صادق)، از عناصر کادر شورای رهبری منافقین بود که نامبرده در سال ۱۳۶۹ زیر نظر وی، فعالیت میکرد.
مسئول واحد صدا و تصویر بخش تبلیغات در دوره ورود غیررسمی گروهک به فاز نظامی، مسئول آموزش مقر اشرف در سال ۱۳۷۹، عضویت در شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۸۱ و عضویت در شورای رهبری نفاق از دیگر فعالیتها و مسئولیتهای متهم ردیف ۸۴ است و نامبرده تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.