⭕️تکنولوژیهای جدید به دنبال هک کردن انسانها هستند
🔻«یووال نوح هراری» مولف کتاب انسان خردمند از زندگی انسانها در سال ۲۰۵۰ میگوید
🔹قرن بیست و یکم ،قرن هک کردن انسان هاست
🔷شاید تلاش زیادی کنیم که بچههایمان یاد بگیرند به ++C بنویسند یا چینی حرف بزنند، اما کار که به ۲۰۵۰ رسید بفهمیم هوشمصنوعی میتواند به مراتب بهتر از انسانها کدنویسی کند و یک نرمافزار جدید ترجمه گوگل به شما امکان بدهد تقریباً بی هیچ ایرادی.
🔰پس باید چه چیزی آموزش بدهیم؟ بسیاری از کارشناسان آموزش میگویند مدارس باید به سمت آموزش بهاصطلاح «چهار سی"»( critical thinking, communication, collaboration and creativity) بروند: تفکر انتقادی، ارتباط، همکاری، خلاقیت. در یک بیان کلیتر، مدارس باید از مهارتهای فنی دست بکشند و بر مهارتهای همهمنظوره زندگی تمرکز کنند.
✳️مهمترین مورد، توانایی کنار آمدن با تغییر، یادگیری چیزهای جدید و حفظ توازن روانی در وضعیتهای ناآشنا است. برای آنکه پابهپای دنیای ۲۰۵۰ جلو بروید، آفریدن ایدهها و محصولات جدید کفایت نمیکند؛ بلکه فراتر از همه، باید خودتان را مکرر بازآفرینی کنید.
💢کوکاکولا، آمازون، بایدو و حکومت همگی دنبال هککردن شمایند. نه گوشی هوشمندتان، نه رایانهتان، و نه حساب بانکیتان؛ آنها مسابقه گذاشتهاند تا خود شما، و سیستمعامل ارگانیکتان را هک کنند. شاید شنیده باشید که در عصر هک کردن رایانههاییم، اما این حرف حتی نصف حقیقت هم نیست. بهواقع ما در عصر هک کردن انسانهاییم.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma