⭕️ طب اسلامی؛ پیش فرض ها، ابهامات و سئوالات / قسمت سوم
🔹یک تحولی که در یک جامعه پیدا میشود اگر مقبولیت عمومی پیدا نکند خیلی دیر پیش میرود با مشکلاتی مواجه میشود. ما [باید]بتوانیم در یک سطح عمومی- کمکم البته -برنامههایی که حالا هم هست اما منتها بیشتر تقویت کنیم؛ برنامه صدا و سیما داشته باشند ،کسانی بنشینند با هم بحث کنند
🔸اما بحث سالم و معتدل دور از افراط و تفریط ؛بعضیها خیلی راحت هر چه اسم طب کلاسیک دارد [را رد می کنند] راحت[می گویند] اینها مضر است ،سرطان میآورد، چنین و چنان پس کو این سرطانها؟ همه دارند مصرف میکنند از آن حالا شما میگویید این دارو را مصرف نکن!!
🔹....[میگویند]این کپسولها ... ژلاتینش سرطانزا هست و نباید مصرف کرد ؟خب پس هیچ نوع از این داروهایی که در داروخانهها هست از این کپسولها نباید استفاده کرد! خب جایش چی؟ حالا شما الان یک نسخهای داری که من عمل بکنم بیماری من علاج بشود؟
🔸 این طور برخورد کردن هر شنوندهای میفهمد که این معتدل نیست ،این بحث خالصانه نیست ،در مقام مصلحتجویی نیست یک فکر بالاخره آخرش این است که یک نوع کجفکری است والا بهتر است که فرد بگوید در این جا در کنار منافعی که هست ، ضررهایی وجود دارد و بسیاری از مردم هم خب استفاده کردند و زندگیشان دارد با همینها میگذرد ضررهایی هم دارد ما متوجه نیستیم ممکن است در طول سالیان درازی کمکم این ضررها اثر کند اگر بشود جانشینی برای آن پیدا بکنیم خیلی بهتر است .
🔹به هر حال شروع بشود [این کارها] تایک دستورالعملهای روشنی برای استفاده از داروهای گیاهی که مورد قبول همه دنیاست [یافت شود].
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹
@mesbahedustan🌹