#روش_تدریس
💢 ذهن فراگیران را درگیر کنید!
قسمت دوم
پرسیده بودم: اگر جای من بودید با آن دانشجو چه می کردید؟
🔸یکی از عزیزان نوشته بود: من در این مواقع از کوره در می روم.
🔸دیگری نوشته بود: هرگاه دانشجویان من با من کژتابی کنند برآشفته می شوم و یک بار که خیلی اذیت شدم، کلاس را به نشانه قهر ترک کردم و رفتم داخل دفتر نشستم.
از او پرسیدم خوب؛ بعد چه شد؟ گفت: آنقدر نشستم تا یکی از مدیران واسطه شد و دانشجویان را فرستاد عذرخواهی کردند و من دوباره به کلاس برگشتم.
🔸معلم بزرگواری برای من نوشته است: برخوردهای طلبکارانه دانش اموزان برای ما عادی شده است و آموزش و پرورش جانب ما را نمی گیرد و ما مجبوریم بسوزیم و بسازیم!
🔸عزیز دیگری نوشته است: من نمی دانم این قصه برای خود شما اتفاق افتاده با برای استادی دیگر اما باعرض معذرت می گویم هرکه بوده خیلی بی عرضه بوده و به کلاس خیلی رو داده؛ نباید گذاشت دانشجو تا به این حد پر رو شود.(نقل مضمونی)
🔸یکی از کسانی که خود را دانشجو است، پیام داده که ما نمی دانستیم گوشی به دست گرفتن اینقدر حساسیت اساتید را برمی انگیزد!
🔸یکی از عزبزان نوشته است: اگر چنین کنند نمره منفی منظور می کنم وبه شدت از همان اول جلوی این کار را می گیرم.
🔸عزیزی دیگر نوشته است: بهترین راه تغافل است؛ چون اگر حساس شوم یا باید شخصیت خودم را کوچک کنم یا با دانشجو درگیر شوم.
🔸و نظرات متفاوت دیگر ...
🔸و من باز هم از شما می خواهم خوب بیندیشید و به این پرسش من دست کم در وجدان خود پاسخ دهید که اگر شما جای من بودید با او چه می کردید؟
ادامه دارد ...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@montazer_moalleman