ا🌕▪️▪️🌕▪️▪️🌕▪️▪️
ا🌕▪️▪️🌕▪️▪️
ا🌕▪️▪️
#محرم_الحرام
❇️ مکتب فدایی پروری بانوی بقیع حضرت أم البنین (سلام الله علیها) ❇️
⚫️ مدخل
«وَ أَنْ لَوِ اسْتَقامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لَأَسْقَيْناهُمْ ماءً غَدَقاً* لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ وَ مَنْ يُعْرِضْ عَنْ ذِكْرِ رَبِّهِ يَسْلُكْهُ عَذاباً صَعَداً»
📓 سوره مبارکه جن، آیات ۱۶ و ۱۷.
حضرت قرآن که داعی و هادی به «حقیقت توحید» می باشد، ابتلاء و امتحان خلق را با «کربلای حضرت أباعبدالله الحسین (علیه السلام)» معرفی می نماید:
«وَ أَنْ لَوِ اسْتَقامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ..» الطَّرِيقَةُ الْوَلَايةَ لِعَلِيٍّ علیه السلام «لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ» قَتْلُ الْحُسَيْنِ علیه السلام»
📓 تفسير فرات الكوفي ؛ ص۵۱۱؛ تفسير القمي ؛ ج۲ ؛ ص۳۸۹.
اگر بر طریق استقامت می ورزیدند..» مقصود از طریق، ولایت امام علی (علیه السلام) است؛ «تا ایشان را بیازماییم» یعنی با قتل امام حسین (علیه السلام) امتحان و آزمایش نماییم [جهت ثابت ماندن در طریق ولایت].
با تأملی در تاریخ محیای محمد و آل محمد (علیهم السلام) در می یابیم که عرصات کثیری برای ابتلاء و امتحان خلق درباره ولایت أمير المؤمنين (عليه السلام) قرار داده شده است.
تا هر عبدی نشان دهد که چگونه و به چه میزان، «أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ» را امتثال امر میکند و در مقابل امر مولای خویش تسلیم و خاضع است.
📓 سوره مبارکه نساء، آیه ۵۹.
به عبارت دیگر، میزان ثبات خلق در أمر عظیم ولایت ولی الله الاعظم که همان حقیقت توحید است، با کربلای حضرت أباعبدالله الحسین (علیه السلام) سنجیده می شود و از آنجا که فرمودند: «إِنَّ أَمْرَنَا صَعْبٌ مُسْتَصْعَبٌ لَا يَعْرِفُهُ وَ لَا يُقِرُّ بِهِ إِلَّا... عَبْدٌ مُؤْمِنٌ نَجِيبٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَان» «امر ما صعب مستصعب است و کسی آن را نمی شناسد و به آن اقرار نمی نماند.. جز مؤمنی که خداوند قلبش را با ایمان امتحان نموده باشد» فوز و نجاح در اين ابتلای الهی ، با اتجاه مطلق به سوی ولیّ الله یعنی حلّ و فانی شدن در وجود مقدس او محقق می گردد.
📓 تفسير فرات الكوفي ؛ص۴۲۸؛ بحارالانوار ج۲ ص۱۸۵.
مصداق أجلای سُعداء و فائزین در این ابتلای عظیم، «أصحاب الحسین»، «الأرواح التي حلّت بفنائک» (سلام الله علیهم أجمعین) می باشند، همانها که در لسان مبارک حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) به «أوفی، أبرّ و خیر اصحاب» ملقب گردیدند.
📓 الارشاد فی معرفه حجج الله علی العباد، ج ۲، ص ۹۱ [ «فإني لا أعلم أصحابا أوفى، ولا خيرا من أصحابي، ولا أهل بيت أبر و أوصل من أهل بيتي..» : همانا من أصحابي باوفاتر و بهتر از شما و اهل بیتی نیکوتر و نزدیکتر از شما سراغ ندارم..»].
در این میان، مقتدا و قائد جمیع أصحاب الحسین (علیه السلام) که مقامش مورد غبطه تمام آنان است، حضرت مولانا قمر الهاشمیین، اباالفضل العباس (عليه السلام) می باشند که أتم و أکمل معنای استقامت در طریق ولایت را با فدایی شدن برای مولایش معنا نمود؛ چنانکه در زیارت ناحیه مقدسه وارد شده است: «السَّلامُ عَلَی أبى الفَضلِ العَبّاسِ بنِ أمیرِالمُؤمِنینَ، المُواسى أخاهُ بِنَفسِهِ، الآخِذِ لِغَدِهِ مِن أمسِهِ، الفادى لَهُ الواقی ...»
📓 فرازی از زیارت ناحیه مقدسه.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup