⭕️خودتان را مسخره کنید!!
🔹فلان مسئول چنان با آب و تاب و عشوه و کرشمه جلوی دوربین سیما از افزایش یارانه کالابرگ خبر می دهد هرکس نداند فکر می کند آقایان شق القمر کرده اند!!
کلا قرار است یارانه کالابرگ از ۱۲۰هزار تومان به ۲۲۰ هزارتومان افزایش پیدا کند!! آن هم با دو ملاحظه: اول اینکه این طرح مشعشع فقط تا اردیبهشت ادامه دارد و همیشگی نیست و دوم اینکه اگر کسی استفاده نکند قابل ذخیره نمی باشد!!!!!!!!!!!!!!!!
من مانده ام این مسئولانی که زحمت اطلاع رسانی این طرح به گردنشان است هیچ کدامشان که کمتر از ۴۰ میلیون تومان حقوق نمی گیرند پس این همه ذوق زدگی برای دوریال یارانه آن هم با شرط و شروط چیست؟!! آقایان بس کنید این مسخره کردن مردم را. بروید خودتان را مسخره کنید
از همه بدتر و دردآورتر این است که این طرح را برای
#دهه_فجر و با نام "فجرانه" معرفی می کنند!!
شما غلط می کنید اینچنین آبروی انقلاب اسلامی را به بازی می گیرید. این اگر اسمش ضدتبلیغ نیست پس چیست؟!
به جای این رفتارهای تحقیرآمیز و توهین آمیز، فکری به حال
#مهار_تورم که امر صریح مقام معظم رهبری و نام امسال است بنمایید. یارانه پیشکشتان ...
✍️ "قاسم اکبری"
🇮🇷
@MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷
eitaa.com/Mobser 🇮🇷