💠 استاد صمدی آملی حفظه الله
💫 لطائفِ ابتدا به بسمالله الرّحمن الرّحیم
🔹 چون بسمالله الرّحمن الرّحیم وجود واحد است؛ و وجود، مساوق با حق است و حق، اصل است و همین یک اصل و یک حق، بیش نیست که صمد است؛ پس، آغاز از او و انجام به اوست؛ یعنی اوست و شئون او.
زیرا "لَم یَلِد و َلَم یُولَد* وَ لَم یَکُن لَهُ کُفُواً اَحَد" است، و غیر را در حيطهی وجود او راهی نیست، تا لازم آید علت و معلول، بدان نحوی که در فلسفهی رائج در اذهان سافله مطرح است، تصور گردد.
لذا بدایت در "بَدَءتُ" قیام فعل به فاعل حقيقی به نحو قوام وجودی و انتشای عینی و عینیّت است؛ نه قیام حلولی.
🔸 بسمالله الرّحمن الرّحیم عین حقیقت کتاب تکوینی آفاقی و متن کتاب تکوینی انفسی و تابلوی کتاب تدوینی کتبی است، و اوّل آن هم، "بَس" است و حرف اوّل قرآن کتبی و حرف آخر آن را هم جمع کنی، "بَس" است، و آن چه که تو طالب آنی نیز در همین باء و سین است که شروع بسمله بدوست؛ پس، از تو حرکت و از خدا برکت.
📘 ترجمه و شرح قصيدهی عائرهی ینبوع الحیوه/ بيت اول/ ص۲۵
@modafeanzuhur
🌹 کانال مهدوی مدافعان ظهور 🌹
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0