❇️ شب قدر، شب ظاهر شدن عظمت امام زمان (عج)
🗂 (قسمت سوم (آخر))
🕯 به همراه بیان عملی ویژه ی شب بیست و سوم رمضان که باعث افزایش یقین و معرفت نسبت به ائمه اطهار می شود.
🔰 بنابر آنچه در باب گذشته ذکر شد که دعای برای آن جناب (امام زمان (عج)) را باید مقدّم داشت بر دعای بر نفس خود و در این شب مشغول است به آن امر عظیم الهی که در اخبار گذشته و غیر آن اشاره شد به آن.
✨ پس بهترین دعاها طلب نصرت و اعانت و حفظ الهی است برای آن جناب، چنان چه گذشت که در شب بیست و سوم در جمیع حالات، چه در رکوع، چه در سجود و چه نشسته یا ایستاده، بلکه در سایر اوقات باید خواند آن دعا را که مضمونش پس از حمد خداوند و صلوات بر رسول و آلش- صلوات اللّه علیهم- این بود که:
📃 «بار خدایا! بوده باش از برای حجّه بن الحسن المهدی علیهما السّلام در این ساعت و در هر ساعتی ولی و حافظ و قائد و ناصر و راهنما و معین... » (۱) تا آخر که به همین نحو بود.
📜 («اللّهمّ کن لولیّک الحجّه بن الحسن فی هذه السّاعه و فی کلّ ساعه ولیّا و حافظا و ناصرا و دلیلا و قاعدا و عونا و عینا حتّی تسکنه أرضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا.»)
✳️ پس از آن توسّل و استغاثه به آن جناب و طلب اعانت و شفاعت در انجام آنچه میخواهد و باید به دست مبارک او جاری شود و به نظر انور او بگذرد و تضرّع و انابه که نظر لطف و رأفت خود را از او برندارد و به وسیلهای خود را به نیکی در نزد آن جناب مذکور نماید که او آنچه سزاوار بزرگی او است در این شب که زمام امور به دست قدرت الهیّه او است، او رفتار نماید.
💡 در خبر معتبر است که هر که در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، هزار مرتبه سوره إِنَّا أَنْزَلْناهُ را بخواند، هرآینه صبح کند با یقین شدید به اعتراف به آنچه مخصوص ماست از کرامتها در این شب، به سبب آنچه در خواب ببیند. (۲) *
✳️ عالم ربّانی سیّد علی بن عبد الحمید نیلی در شرح مصباح شیخ طوسی رحمه اللّه بعد از نقل این خبر فرموده:
🔹 در شب پنجشنبه، بیست و سوم ماه رمضان سنه هفتصد و هشتاد و هشت در مسجد کوفه معتکف بودیم با جماعتی؛ پس از نماز، شروع کردیم در خواندن سوره إِنَّا أَنْزَلْناهُ هزار مرتبه؛ پس چون فارغ شدیم هر یک از ما در جای خود خوابید.
پس من در خواب دیدم و خواب غالب نبود، بلکه شبیه بود به پینکی (=چرت و خواب سبکی)؛ که گویا درهایی بازشده که نمیدانم آنها در آسمان است یا در زمین و بیرون آمد از او جماعتی بر هیأتهای نیکو و رو کردند به من و میگفتند:
🔸 «ملازم (=همنشین، خادم) شو ائمّه معصومین خود را. پس ایشانند اعلام هداه (=پیشوایان هدایت)، اکارم ثقات (=کریم ترین مورد اطمینانان)، سادات برره اتقیاء (=فرزندان پیامبر و نیکوکاران پرهیزکار)، سفره انجم زهر (=فرستاده هایی که ستاره هایی درخشانند) و اوابین غرر (=بازگشت کنندگان به جانب حق که برگزیده شدگانند) » و غیر از این از مکارم (=خوبی ها) ، الخ. (=الی آخر)
▫️ و این مقام را گنجایش زیاده از این نیست.
⬅️ نجم ثاقب در احوال امام غایب (علیه السلام)، ج۲، ص: ۹۴۲
(۱). ر. ک: مصباح المتهجد ص ۹۳۰؛ الکافی، ج ۴، ص ۱۶۳؛ و.. .
(۲). ر. ک: المقنعه، شیخ مفید، ص ۳۱۳؛ مصباح المتهجد، ص ۵۷۷ و.. .
💡 * به نظر می رسد که برای رسیدن به نتیجه مطلوب از این عمل، این هزار مرتبه قرائت سوره قدر باید با شرایط تلاوت قرآن از قبیل با وضو بودن و توجه و حضور قلب داشتن همراه باشد؛ از عارف سالک و فقیه نامدار آیت الله ميرزا محمد بهارى همدانى نجفى در کتاب تذكرة المتقين صفحه 16 نقل شده که عبادت بدون حضور قلب باعث قساوت قلب میشود.
🏷
#امام_زمان_عج #سوره_قدر #شب_قدر #تقدیر_امور #تعیین_سرنوشت #کسب_یقین #حدیث
#التماس_دعای_فرج
🌤اللهم عجل لولیک الفرج🌤
http://eitaa.com/joinchat/1236205568C725171fd2d