#مصاحبه
❌❌❌مشکلات کم رویی در دانش آموزان
💚ریشه یابی:
در اولین مرحله معلم باید ریشه این کم رویی دانش آموزان را کشف کند و برای این کار می تواند از قصه گویی، خاطره نویسی و یادداشت های کودک استفاده کند و از این طریق احساسات نهفته او را پیدا کند.
💚 ارتباط قوی:
معلم باید یک ارتباط قوی و خوب با دانش آموز داشته باشد تا او از طریق اعتماد به معلم بیشتر با او ابراز احساسات کند و اطلاعات مهمی را به عنوان راز در اختیار معلم قرار دهد. این ارتباط به حد قابل توجهی مشکل کم رویی دانش آموزان را کاهش می دهد. یکی از اصول و باید ها و نبایدها در برقراری ارتباط با دیگران و از جمله ارتباط معلم با دانش آموز ایجاد حس صمیمیت و صداقت است که موجب جذب دانش آموز به معلم خواهد شد.
💚نقش های اجتماعی به او بدهید:
معلم با برقراری ارتباط خوب با دانش آموز می تواند در او انگیز مهم بودن ایجاد کند و نقش های اجتماعی که معلم به او می دهد را می پذیرد تا از طریق آن بیشتر توانایی خود را به معلم نشان دهید . به عنوان مثال می توانید از کودک درخواست کنید تا در درسی خاص هم یار و معلم باشد تا ارتباط بیشتری با سایر دانش آموزان برقرار کند. واگذار کردن بخش های دفتری، انجام حضور و غیاب، مسؤل آموزشگاه و دادن دیگر پست هایی که موجب برقراری بیشتر ارتباط دانش آموز با اعضای مدرسه می شود می تواند این انزوا را از او دور کند.
💚او را در گروه های کوچک قرار دهید:
این از دسته از دانش آموزان ترجیح می دهند تا در گروه های کوچک ارتباط داشته باشند تا کمتر با دیگران ارتباط برقرار کنند برای شروع می توانید این کودکان را در گروه های کوچک دوستانه قرار دهید تا به مرور زمان این روابط گسترده تر شود.
💚بالا بردن اعتماد به نفس:
کم رویی دانش آموزان بیشتر به دلیل عدم اعتماد به نفس و درک درست از توانایی ها است سعی کنید تا نقاط قوت و استعدادهای این دانش آموزان را کشف کنید و آنها را در مسیر درست استعدادها قرار دهید و با این کار اعتماد به نفس را در این دانش آموزان افزایش دهید. آنچه باید درباره انزوا طلبی و گوشه گیری بدانیم این است که نداشتن باور درست از توانمندی های شخصی می تواند عامل مهم بروز این مشکلات باشد
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#سوالات_مصاحبه
کـــانـــال تخــصــصــی مـصـاحـبه آرامــش
🌷قبولی رایگان را با ما تجربه کنید🌷
@mosahebe402💤
نشـرمطالب کــانال باذکرلینــکمــجاز هست