سیاست های راهبردی در دوره جنگ ترکیبی
با توجه به گسترش میدان جنگ در روزهای آینده ، سیاست های راهبردی در دوره جنگ ترکیبی به شرح مد نظر قرار گیرد:
۱- با توجه به این که از شروع عملیات طوفان الاقصی، هم افزایی، همراهی و هماهنگی دیپلماسی و سیاست های میدانی در جبهه خودی کاملا مشهود بوده، لذا فعالیت های محتوایی در فضای مجازی می بایست این همراهی را تقویت نماید.
۲- از انتشار هرگونه محتوایی که موجب تضعیف دو عرصه دیپلماسی و میدان در جبهه خودی می شود، به شدت پرهیز گردد.
۳- سیاست های رسانه ای می بایست معطوف به سیاست های اعلامی جبهه خودی باشد.
۴- از انتشار هرگونه اخباری که مربوط به سیاست های اعمالی جبهه خودی است، به شدت پرهیز گردد. از جمله در حوزه نظامی و هرگونه جابه جایی تجهیزات، نیرو و... .
۴- در میدان نبرد پیش رو در فلسطین، از کلید واژه حماس به عنوان طرف مقابل جنگ با رژیم صهیونیستی حتی الامکان استفاده نشود، بلکه از واژه مقاومت فلسطین و جبهه مقاومت استفاده شود.
۵- ضمن برجسته سازی حمایت قاطع ایران از مردم و مقاومت، از مطرح کردن حضور مستقیم ایران در این جنگ، پرهیز گردد.
۶- با برجسته سازی جنایات رژیم صهیونیستی در قالب جنایتکار جنگی، هزینه حمایت از این رژیم به ویژه برای آمریکا و قدرتهای غربی می بایست بسیار سنگین شود.
۷- به صورت غیر مستقیم با بهره گیری از سیاست ابهام رسانه ای، صهیونیست ها و حامیانش باید متوجه شوند که ایران نسبت به تشدید جنایات این رژیم به ویژه عملیات زمینی فقط نظاره گر صحنه نبرد نخواهد بود.
۸- عملیات روانی و شناختی جبهه خودی در روزهای آینده باید به سمتی برود که صهیونیست ها و حامیانش درک کنند که صبر جبهه مقاومت به نقطه پایان رسیده، به جای امتحان مقاومت، آماده پذیرش ضربه دوم از سوی این جبهه باشند.
۹- هزینه حضور آمریکا و برخی از قدرت های غربی در میدان نبرد را می بایست سنگین نمود و ضمن قرار دادن آنها در کانون مخالفت های افکار عمومی دنیا، به ویژه جهان اسلام، نسبت به حمایت آنهااز جنایات رژیم،دور شدن آنهاازصحنه نبرددر روزهای پیش رو توأم با افزایش تحرکات جبهه مقاومت هشدار دهید.
۱۰- از به کارگیری واژگان صحیح اطمینان حاصل شود؛ به طور مثال به کارگیری واژه "اسیران" جبهه مقاومت به جای "گروگانهای" این جبهه و یا به کارگیری واژه "شهدای" مقاومت به جای "کشته شدگان" آن صحیح است.
«شورای هماهنگی جبهه انقلاب در فضای مجازی»
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول