🔰کارکرد مطالبه گری در جامعه(۳)
✍ مهدی رحمتی
در شمارگان گذشته پیرامون کنشگری در جامعه سخن به میان آمد و مطالبه گری در همه سطوح جامعه بر اساس مبانی دینی , عقلی و عرفی فی نفسه امری پسندیده و ارزشمند شمرده شد.
احیای روح مطالبه گری در جامعه ,سبب رونق همه جانبه جامعه و به عبارت دیگر منشأ ثبات نظام سیاسی و تحولات چشمگیر در زمینه های سیاسی ,اجتماعی, فرهنگی , اقتصادی خواهد شد.
روح مشارکت همگانی در نظارت بر عملکرد مدیران در افراد جامعه و احساس مسئولیت نسبت به آرمان ها و حقوق آنها فضای جامعه را تلطیف و زندگی و شادابی را به ارمغان می آورد .
این فرهنگ مطالبه گری سنگ زیرین اعتماد سازی بین جامعه و مدیران آن موجب رشد و تعالی و پیشرفت های بزرگی در جامعه خواهد شد .
تلاش برای رفع مشکلات و رفع موانع بر سر اجرای قانون ,امید و باور به اینکه جامعه در مسیر درست رشد و پیشرفت خود قرار گرفته را در اذهان ولی نعمت خود می پروراند.
مطالبه گری گامی استوار در مسیر شفاف سازی و همگامی با مدیران و تصمیم سازان جامعه محسوب می شود و در دل این همدلی و هماهنگی اعتماد سازی بین مردم و دولت خواهد بود .
ایجاد فرهنگ مطالبه گری گامی موثر در راستای زدودن,کم کاری مدیران ,ناکارآمدی آنان در حوزه مدیریتی خواهد بود.
افراد جامعه در برابر رانتخواری ,فساد اداری ,اختلاس و دزدی از منابع و اموال عمومی رنج می برند .
برای راهیابی از این آسیب های مخرب که هریک چه بسا منجر به بی اعتمادی مردم منجر شود نیازمند به نظارت و شفافیت در تمام زوایای بخش دولتی و خصوصی می باشد .
این کنشگری ها در راستای اعتماد سازی بین ملت و دولت یک ضرورت انکار ناپذیر است که ثمره آن ایجاد رابطه نزدیک مردم و دولتمردان با هم و ایجاد فضای سرشار از مهربانی بدور از خشونت های بنیان برانداز خواهد بود .
سلامت روانی جامعه نتیجه درست این مطالبه گری خواهد بود و از سوی دیگر امنیت داخلی و بازدارندگی در برابر دشمنان خارجی و ثبات در همه عرصه ها شکل خواهد گرفت .
🟢 پایگاه تحلیل راهبردی
╭─── • 🇮🇷 • ───╮
@tahlilerahbordi
╰─── • 🇮🇷 • ───╯