💢 با دلبری از آمریکا
قهرمان مردم نخواهید شد -۱
۱) آقای ظریف، خیلی با مروّت است، نشان به آن نشان که هر وقت نمی تواند از عملکرد خود دفاع کند، شهید سلیمانی را شریک عملکرد خویش (سپر بلا) قرار می دهد و رفیق همدل آن شهید می شود. اما در عین حال، هر جا هم که لازم باشد، دوگانه سازی می کند و برای فرار از مسئولیت، چنین وانمود می کند که میدان (شهید سلیمانی)، نگذاشت او دیپلماسی مطلوب خود را پیش ببرد! این دوگانگی را در روایت وارونه از ماجرای افغانستان و سوریه و عراق می توان دید.
۲) همزمان با فعال شدن مدعیان اصلاحات برای انتخابات، آقای ظریف چند هفته ای است در قامت تبلیغاتچی این طیف ظاهر شده و با ادبیاتی تحریف آمیز سخن می گوید. یادش به خیر، وقتی کسانی از حاج قاسم سلیمانی می خواستند به خاطر محبوبیت بالایش نامزد انتخابات شود، می گفت: "دیگران هستند که نامزد انتخابات شوند، من نامزد گلوله ها هستم".
اما ما دیپلمات ارشدی را هم سراغ داریم که برای برنده شدن جناح متبوعش در انتخابات، از آمریکایی ها درخواست همراهی کرد. سند اگر می خواهید، سخنان وی در شورای روابط خارجی آمریکا (۲۶ شهریور ۱۳۹۳) که با لحنی همدلانه و ملتمسانه گفت:
"ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن، تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاش های ما برای تعامل، این تلاش ها بی نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی برگزار می شود، به این عملکرد ما پاسخ دهند. وقتی قبلاً در سالهای ۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافق هایی کردیم و تلاش های ما از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد. حالا بار دیگر من زنده شده ام. به نظر من غرب در انتقال پیامی که می خواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند".
۳) سردار سلیمانی، هرگز به آمریکا اعتماد نکرد؛ بر خلاف طیف خوش خیال و خوش بین به غرب که بارها اعتماد کردند، امتیازات هنگفت از جیب ملت ایران دادند، خدعه و بدعهدی دیدند، و با این همه، باز هم اعتماد به آمریکا را ترویج کردند و متاسفانه، جبهه اصلی را در داخل و در مقابل منتقدان دلسوز گشودند. حاج قاسم -مانند اعضای تیم ظریف- هرگز نگفت: "امضای کری تضمین است" و"امکان ندارد آمریکا زیر تعهدش بزند"، تا سپس در اثر آشکار شدن واقعیات و اعتراض افکار عمومی اعتراف کند: "توافق با آمریکا، به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد"؛ "نتیجه پایبندی به برجام، تحریمهای بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت، بهتر از رویکرد فعلی دولت، در سیاست خارجی جواب می دهد".
اما عجیب تر از این اعترافات تلخ و پر هزینه تیم ظریف، موضع بعدی آقای روحانی بود که گفت: "ترامپ کم سواد، با یک خط خطی از برجام خارج شد؛ رئیس جمهور جدید آمریکا فقط یک امضا کند، به تعهدات بر می گردیم"! روانشناسی این تیم، کاملا دست دشمن بود که وبسایت رادیو فرانسه، مهر ماه ۱۳۹۲ نوشت: "ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی می بیند. طبق این جمع بندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد".
💢 ادامه دارد
@IMANI_mohammad