📿 اعمال روز ١٧ ربیع الاول (فردا)
1️⃣ غسل
2️⃣ روزه: از برای آن فضیلت بسیار است و روایت شده هر که روز ١٧ ربیع الاول را روزه بدارد ثواب روزه ی یک سال را خدا برای او می نویسد و این روز یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است.
3️⃣ زیارت: زیارت حضرت رسول (صلّی الله علیه و آله و سلّم) و همچنین زیارت امام امیرالمؤمنین (علیه السّلام)
4️⃣ نماز: در روز هفدهم ربیع الاول دو رکعت نماز که در هر رکعتی یک مرتبه حمد و ١٠ مرتبه سوره قدر و ده مرتبه سوره اخلاص است، بگزارد و پس از نماز در محلّ نماز بنشیند و دعائی که روایت شده است بخواند:
🔅«اَللَّهُمَّ اَنتَ حَی لاَ تَمُوتُ...
5️⃣ تصدّق و خیرات: مسلمانان روز ١٧ ربیع الاول را تعظیم بدارند و تصدّق و خیرات نمایند و مؤمنین را مسرور کنند و به زیارت مشاهد مشرّفه بروند.
📗 مفاتیح الجنان، فصل نهم، در اعمال ماه ربیع الأّوّل.
6️⃣ عید گرفتن: به آنچه موافق حقیقت عید است (عمل کند) یعنی به آنچه که در شرع وارد گشته نه آنچه خلاف مقرّرات شرع باشد همچنان که عادت و سنّت پاره ای از نادانان است که به لهو و لعب بلکه پاره ای از افعال حرام می پردازند.
🔹 برای هر مجلسی لباس مخصوصی و زینتی مناسب آن لازم است و لباس شایسته ی اهل چنین مجلس(ی)، لباس تقوا و تاج آنها، تاج کرامت و وقار می باشد؛ یعنی لباس اهل این مجلس تخلّق به اخلاق حسنه و تاج معارف ربّانیه و تطهیر آنها، پاکیزه ساختن دل از اشتغال به غیر خدا و بوی خوش ایشان، ذکر خدا و درود بر رسول خدا و آل طاهرین او{علیهم السّلام} است.
📕المراقبات، ص ٨١ – ٨۴.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/nargies