🔸 آنچه که امروز در رسانه ها مطرح می شود این است که تابه امروز هیچ یک از گروه ها اعم از ملی گرا یا اسلامی، امکان ابراز وجود نداشته اند، حتی و حتی پروژه «جنوب شرق آناتولی» (گاپ) نیز که در اصل و به احتمال بسیار زیاد با حمایت «امپراتوری جهانی مالی و اقتصادی یهود» و از جانب کانون های قدرت غربی برای اسرائیل به اجرا در آمده است، محصول طرحی است که در راستای تحقق دولت اسرائیل بزرگ و ارض موعود، به عنوان باور آرمانی یهود قدم به قدم به پیش برده می شود..
🔸 گفته می شود که از سه هزار خانواده ای که در حال حاضر، ترکیه را اداره می کنند یهودیان دونمه (ظاهراً مسلمانِ یهودی الاصل) ساباتئیست هستند که در صورت صحت آن، بسیار نگران کننده است. تمامی مؤسسات و سازمان های دولتی توسط این گروه اداره می شود.
🔸 اقدامات تأمل برانگیز رژیم صهیونیستی در منطقه گاپ، چنان گسترده و همه جانبه است که توجه رسانه های ارتباطی و افکار عمومی ترکیه و جهان را به طور جدی به خود معطوف داشته است.
🔸 واکنش و سخنان مقامات صهیونیستی از سال 1994 م. یعنی سال آغاز فعالیت های رسمی این رژیم در پروژه گاپ، ورود شرکت های ریز و درشت اسرائیلی به پروژه، بازگردانیدن مهاجران کرد و ترک یهودی الاصل به منطقه،خرید و اجاره مستقیم یا با واسطه اراضی گسترده در منطقه و ورود هم پیمانان مسیحی صهیونیست آن به منطقه، همه و همه، حکایت از هدف گذاری جدی منطقه جنوب شرق آناتولی از سوی صهیونیست های کابالائیست، در راستای استراتژی بزرگ آنان، یعنی اسرائیل بزرگ است.
▫️ دلایل اهمیّت ژئو استراتژیک و ژئوپلیتیک منطقه گاپ (بخش اول)
🔸 گاپ دربرگیرنده اراضی وسیع و گسترده ای واقع در بین دو رود دجله و فرات بوده که دارای مراکز هیدروالکتریک سدها، تأسیسات مواصلاتی، همه گونه زیرساخت های لازم مربوط به کشاورزی، توریسم، صنایع و تأسیسات مربوط به توریسم و پروژه های بسیار دیگراست.
🔸 هیدروالکتریک سدها، تأسیسات مواصلاتی، همه گونه زیرساخت های لازم مربوط به کشاورزی، توریسم، صنایع و تأسیسات مربوط به توریسم و پروژه های بسیار دیگراست.
🔸 هفت گروه پروژه ای بزرگ در این منطقه فعّالند. در گاپ، بیست و دو سد و نوزده سانترال هیدروالکتریک در قالب سیزده پروژه در دست اجراست. این پروژه، پروژة بسیار عظیمی است که در مساحتی بالغ بر هفتاد و پنج هزار کیلومترمربع در حال اجراست.
🔸 با ایجاد تأسیسات آبیاری در این منطقه یك میلیون و هشتصد هزار هکتار از اراضی منطقه، تحت آبیاری قرار خواهد گرفت. این درحالی است که عموماً کمبود آب در منطقة «خاورمیانه» مشکلی بسیار جدّی است و در این میان رژیم صهیونیستی از نقطه نظر نیازهای آبی به شدّت در مضیقه است.
🔲 2/4