🔹افزایش یا کاهش مشارکت در انتخابات، وظیفهی شورای نگهبان نیست
✅ میزان مشارکت، به اقناع مردم توسط نامزدها، بستگی دارد
👈 نامزدهای انتخابات باید درخصوص «کارآمدی و توانایی حلّ مشکلات»، مردم را قانع کنند
@nashrieh_haghighat
✍️ باز موعد انتخابات فرا رسید و باز هم دشمنان این ملّت مظلوم (در داخل و خارج کشور)، تبلیغات علیه
#مشارکت مردم در انتخابات و شبههافکنی درخصوص صحت و سلامت انتخابات و مشروعیت
#انتخابات را شروع کردند. البته که این خصومتها برای مردم ایران، تازگی ندارد و 43 سال است که به شنیدن این یاوهگوییها عادت دارند. اما لازم است این نقشهی ثابت و همیشگی دشمن در تمام انتخاباتهای ایران بازگویی شود تا همگان متوجه باشند. نقشه این است:
🔴 نقشه همیشگی دشمن در انتخاباتها
قبل از انتخابات، با شیوههای مختلف تبلیغاتی و عملیات روانی تلاش میکنند مشارکت مردم به حداقل برسد، تبلیغات میکنند که مردم را از انتخابات ناامید کنند و چنین القا کنند که: "رأی شما تأثیری نداره! اینا همشون مثل هم هستن!
#رئیس_جمهور از قبل مشخص شده!"
اگر در آستانهی انتخابات احساس کنند نامزد نزدیک به مواضع آنها امکان رأیآوری و پیروزی دارد (مثل انتخابات سال 88 و سالهای 92 و 94 و 96) حتی حاضرند از نامزدهای مدنظر و مطلوبشان اسم بیاورند و از آنها حمایت کنند تا پیروز شوند.
اگر پس از انتخابات، نامزد مطلوب آنها پیروز نشود، تهمت تقلب و مهندسی انتخابات را مطرح میکنند و آشوب به پا میکنند. اگر نامزد مطلوب آنها پیروز شود، نتیجهی انتخابات را به منزلهی "نه به حاکمیت" وانمود میکنند. سپس در دوران مسئولیت نامزد مورد حمایتشان، اگر موفقیتی حاصل شود، به نام خود ثبت میکنند، اگر شکست و ناکامی حاصل شود، به گردن نظام و رهبری و جریان انقلابی میاندازند و میگویند "رئیسجمهور هیچکاره و تدارکاتچی است و از خود اختیارات ندارد!"
در انتخابات بعدی هم که مردم از عملکرد نامزد مورد حمایت آنها، ناراضی و شاکی شدهاند و بعضاً قصد شرکت در انتخابات را ندارند، چنین القا میکنند که مردم نه در اثر نارضایتی از عملکرد این دولت، بلکه در اعتراض به اصل نظام و حاکمیت، در انتخابات شرکت نمیکنند! این تنها چکیدهای از نقشه همیشگی دشمن در تمام انتخاباتهای جمهوری اسلامی ایران بوده و هست.
🔴 ناامیدی برخی مردم، نتیجهی عملکرد هشتساله دولت غربگراست
مردم عزیزمان به خاطر دارند که در انتخابات سال 92 و 96، دشمن و جریانات مخالف نظام از کدام نامزدهای انتخاباتی حمایت، و کدام نامزدها را تخریب میکردند. به هر حال، با انواع شیوههای تبلیغاتی ناسالم، غیراخلاقی و غیرشرعی، عملیات روانی به راه انداختند تا مردم را از ترس روی کار آمدن نامزدهای رقیب، به نامزد مدنظر جریان غربگرا متمایل سازند. روح ا... زم مدیر معدوم کانال ضدّ انقلاب آمدنیوز پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 96 در یک گفتگوی تلویزیونی با استودیو کلمه، در تشریح علت حمایت جدّی و قاطع رسانهای از آقای روحانی برای پیروزی در انتخابات، اعلام کرد که این حمایتها یک تحلیل امنیتی داشت و جریانات مخالف نظام در داخل و خارج کشور به این جمعبندی رسیده بودند که باید کسی مثل روحانی انتخاب شود تا با تشدید مشکلات و نابسامانیهای اقتصادی و معیشتی، مردم همینطور ناراضی شوند. روح ا... زم صریحاً اعلام میکند که باید کاری میکردیم که کشور به نقطه جوش برسد؛ اگر نامزدهای رقیب
#روحانی پیروز میشدند و روی کار میآمدند، دیگر شاهد این تجمعات و تظاهراتهای اعتراضی نبودیم.
ملاحظه میفرمایید که اینها بخشی از نقشه دشمن بوده تا کشور به وضعیت امروز دچار شود که متأسفانه حجم مشکلات اقتصادی و معیشتی و نابسامانیهای اجتماعی در اثر مدیریت بسیار بسیار ضعیف رئیسجمهور و دولت وی، به قدری رشد کرده که منجر به یأس و ناامیدی و خستگی و پریشانی و عصبانیت در فضای روانی بخشی از جامعه و مردم شده است. لذا امروز اگر عدهای به خاطر ناامیدی، در انتخابات شرکت نکنند، دلیل اصلی و اساسی آن، بلاشک در عملکرد فوقالعاده افتضاح دولت غربگرای تدبیروامید و سیاستهای شخص آقای روحانی است.
👇👇ادامه👇👇