.
👈 اسماعیل زارعی کوشا، استاندار کردستان اعلام کرد: در حال حاضر مراکز اقامتی استان کردستان با ظرفیت اسکان بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در شبانهروز مشغول فعالیت هستند و فراهم کردن چندین برابر این ظرفیت بهصورت موقت برای ایام تعطیلات نوروز برنامهریزی شده است.
👈 استاندار کردستان یادآور شد: زیرساختهای فعلی گردشگری در کردستان کافی نیست و فراهم کردن و تقویت زیرساختهای گردشگری به منظور جذب بیشتر گردشگران در دستور کار قرار گرفته است.
👈 زارعی کوشا افزود: تلاقی ماه رمضان با آغاز سال، اتفاق مبارک و فرصت خوبی برای اجرای زیست شبانه با هدف افزایش نشاط و ایجاد ظرفیت اقتصادی و پذیرش گردشگران است.
👈 او اضافه کرد: توسعه حوزه راه و حمل و نقل شامل راهاندازی فرودگاه سقز، افزایش پروازهای سنندج و راهاندازی ایستگاه راهآهن سنندج-تهران نیز از جمله مواردی بوده که در یک سال اخیر به شدت مورد توجه استان قرار گرفته است.
#روزنامه_نسل_فردا#روزنامه_اخبار_اصفهان
#زارعی#نشاط
#اضافه
🌹
@naslfardanews