⁉️
#پاسخ_به_شبهات ⁉️
آثار دعا و اذکار (قسمت دوم)
🔻 شبهه :
بعضی وقتی می خوانند یا می شنوند که مثلاً «هر کس یس را بخواند یا صد صلوات بفرستد، خدا گناهانش را می آمرزد» این را استهزاء و انکار می کنند و می گویند اگر چنین باشد پس ما واجبات را ترک و گناهان را مرتکب می شویم و یس می خوانیم یا صد صلوات می فرستیم! ما به چند پاسخ اکتفا می کنیم:
🔹 پاسخ:
(در قسمت اول؛ جواب اول و دوم را ذکر کردیم)
ثالثاً: چه الزامی دارد که با انجام عمل مستحبی، واجب را ترک و گناه بهجاآورد، بلکه لازم است واجب را به جا آورده و گناه را ترک نمود، بعد مستحب را انجام داد، زیرا مستحب بمنزله دارو، و ترک واجب و گناه مانند جراحت و مرض است و گناهکار مانند مریضی است که سرطان مغز داشته باشد و دکتر به او نسخه می دهد و بیمار بایستی از چیزهای مضر دوری کرده و نسخه او را به کار بندد تا معالجه شود، زیرا گناه همان سرطان است و ترک گناه با ذکر حق داروی آن است.
رابعاً: هر گناهی قابل بخشش نیست، مثل؛ شرک به خدا که آمرزیده نمی شود، بلکه آن گناهی معفو است که عمداً و با علم نباشد.
خامساً: باید دانست که مزد مستحبات پاداشی از خداوند است که از فضل و رحمت و عفو او حکایت می کند و ذات مقدسّش قادر مختار است و از آنچه کند بازخواست نمی شود.
(پایان)
📗
#منبع : کتاب ختوم و اذکار یا شفا و درمان، حجت الاسلام و المسلین سید محمدتقی مقدم
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
نداء الاسلام
🔸
@masjed_emam_reza 🔸