🚨بسته ی خبری فرماندهی انتظامی شهرستان بهشهر
♦️توقيف موتورسيکلت ۱۰ ميلياردی قاچاق در بهشهر
فرمانده انتظامي شهرستان بهشهراز کشف و توقيف يک دستگاه موتورسيکلت قاچاق به ارزش ۱۰ ميليارد ريال در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ " علی اکبر قلی پور" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پليس در تشريح اين خبر اظهار داشت: در اجرای طرح های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پليس آگاهی شهرستان بهشهر با انجام اقدامات اطلاعاتی از نگهداری موتورسيکلت قاچاق توسط فردی در آن شهرستان با خبر شدند.
وي تصريح کرد: ماموران پس از هماهنگي هاي قضائي در بازرسی از مخفيگاه متهم يک دستگاه موتورسنگين قاچاق فاقد پلاک و مدارک گمرکي را کشف کردند .
سرهنگ قلی پور ارزش موتورسيکلت های کشف شده را بالغ بر ۱۰ ميليارد ريال عنوان کرد و اظهار داشت: متهم اين پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر در پايان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طريق مرکز فوريت های پليسی ۱۱۰ اطلاع رساني کنند.
-------------------------
♦️کشف بيش از ۲ تن آرد خارج از شبکه توزيع در بهشهر
فرمانده انتظامي شهرستان بهشهر از کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه توزيع در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ "علی اکبر قلی پور" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پليس اظهار داشت: مأموران انتظامي کلانتری ۱۳ رستمکلا اين شهرستان به يک دستگاه وانت نيسان حامل بار مشکوک و آن را جهت بررسی بيشتر متوقف کردند.
وي افزود: ماموران در بازرسی از اين خودرو نيسان ۵۰ کيسه آرد خارج از شبکه توزيع به وزن ۲ تن کشف کردند.
سرهنگ قلي پور بيان کرد: در اين رابطه يک متهم دستگير و با تشکيل پرونده قضائي به مراجع ذيصلاح معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر گفت: برخورد با سودجويان و مقابله با قاچاقچيان به صورت مستمر در دستور كار پليس قرار دارد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طريق سامانه ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.
_____________
♦️کشف قارچ ترافل قاچاق در بهشهر
فرمانده انتظامي شهرستان بهشهر از کشف بيش از ۳۰۰ کيلوگرم قارچ ترافل قاچاق و توقيف ۴ دستگاه خودروی نيسان در آن شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ " علی اکبر قلی پور" با اعلام اين خبر گفت: در راستاي مبارزه با قاچاق کالا، ماموران کلانتری ۱۳ اين فرماندهی در ايست و بازرسي محور مواصلاتی رستمکلا به ۴ دستگاه خودروی نيسان مشکوک شدند.
وي افزود: ماموران با همکاری ماموران يگان حفاظت اداره منابع طبيعی و آبخيز داری، ۴ دستگاه خودروي مورد نظر را متوقف و در بازرسي از آن ۳۲۱ کيلوگرم قارچ ترافل قاچاق که به صورت غيرمجاز از جنگل هاي استان همجوار برداشت شده بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان بهشهر، تصريح کرد: در اين ارتباط ۴ راننده خودرو دستگير و پس از تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي و محصولات قاچاق کشف شده به اداره منابع طبيعي شهرستان تحويل داده شد.
سرهنگ قلی پور خاطر نشان کرد: برداشت قارچ ترافل سبب از بين رفتن بذرها و نهال های کوچک درختان و برهم خوردن نظم خاک جنگل، سست و فرسايشی شدن آن و در نهايت خشکی درختان می شود، بنابراين شهروندان در صورت مشاهده فعاليت غيرقانونی قاچاقچيان آن مراتب را سريعا به پليس ۱۱۰ اطلاع دهند.
------‐---------------------
#خادمان_امین
✍معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان بهشهر
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr