♦️جمع آوری موتور پمپ های غیر مجاز در منطقه آبیاری اصلاندوز | جریمه ۱۰ برابری برای متخلفین کشت دوم!
🔷️این روزها در حالی کشاورزان شبکه آبیاری مغان به علت محدودیت شدید منابع آبی در این منطقه با ممنوعیت کشت دوم مواجه هستند که عده ای بدون توجه به این ممنوعیت اقدام به کشت دوم کرده اند، همین امر باعث شده تا کشت کنندگان بهاره به این مساله معترض شده و خواستار رعایت عدالت در حق عموم شوند.
🔷️این مساله در حالیست که به جهت محدودیت شدید منابع آبی تامین آب محصولات بهاره با مشکلات عدیده ای مواجه شده و کمبود آب مورد نیاز بهاره کاران به نوعی اجحاف در حق این زارعانی است که با عدم کشت دوم در عملیاتی نمودن سیاستها و برنامه های مدون مقابله با خشکسالی و کم آبی مشارکت دارند.
🔷️همین امر سبب شده تا مسئولان آب و شبکه بهره برداری مغان علاوه بر برخورد و جریمه ۱٠ برابری برای کشت دومی ها، اقدام به جمع آوری موتور پمپ های غیرمجاز در بستر شبکه های آبیاری مغان کنند.
🌐 به پایگاه خبری
#ضیاءالصالحین بپیوندید
👇
☫
@news_ziaossalehin ☫