🔰دیدار مردمی مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی در برنامه ملاقات مردمی با ۳۷ شهروند
🔻مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی در ادامه برگزاری برنامه ملاقات مردمی و رسیدگی به درخواستها و رفع مشکلات مردمی در دوشنبه های مردمی، ۳۷ نفر از هم استانی ها و مراجعین گرامی با سیدعلی میرکریمی، مدیر کل راه وشهرسازی خراسان شمالی دیدار و درخواستها و مشکلات خود را مطرح نمودند.
🔻به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی خراسان شمالی، سیدعلی میرکریمی، مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی و جمعی از معاونین و رؤسای ذیربط در ادامه دیدار های چهره به چهره و بصورت حضوری صبح روز دوشنبه ۹ مهرماه سالجاری طی جلسه ای ۹ ساعته با ۳۷ شهروند دیدار و ضمن پاسخگویی به مسائل و مشکلات، درخواستهای آنان را مورد بررسی قرار داد و دغدغههای آنان را پیگیری کرد.
🔻در این دیدارها درخواست ها و مشکلات مطرح شده در حوزه معاونت مسکن و ساختمان، املاک و حقوقی و شهرسازی و معماری بررسی و دستور رسیدگی از سوی مدیرکل راه و شهرسازی استان صادر شد.
🔻گفتنی است در این جلسه ۳ نفر از متقاضیان که در شهرهای جاجرم و شیروان حضور داشتند و به دلیل مسافت طولانی امکان حضور در جلسه را نداشتند، به صورت تلفنی موضوع را به مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی مطرح و مهندس میرکریمی دستورات لازم را برای متقاضی صادر کرد.
#ملاقات_مردمی |
#دیدار_چهره_به_چهره |
#بررسی_مسائل_و_مشکلات_مردمی |
#توسعه_آبادانی_خراسان_شمالی |
#اداره_ارتباطات_و_اطلاع_رسانی |
#اداره_کل_راه_شهرسازی_خراسان_شمالی
✅کانال خبری توسعه و آبادانی خراسان شمالی
🔊اخبار راه و شهرسازی خراسان شمالی را در پیام رسان های زیر دنبال کنید:
تلگرام👇
🆔
https://t.me/abadaninkh
اینستاگرام👇
🆔http://Instagram.com/abadaniiinkh
سروش👇
🆔
https://splus.ir/nkhmrud
بله👇
🆔
https://ble.ir/nkh_mrud
ایتا 👇
🆔
https://eitaa.com/nkh_mrud
روبیکا 👇
🆔
https://rubika.ir/nkh_mrud