استفاده از رسانههای اجتماعی میتواند باعث سوگیری شناختی شود
جوانی با اشاره به بحث سوگیری شناختی گفت: استفاده از رسانههای اجتماعی میتواند باعث سوگیری شناختی شود. برنامههای پیامرسان اجتماعی به سرعت کاربران را با اطلاعات جدید، بهروزرسانی میکنند و باعث سوگیری جدید میشوند که به موجب آن، ما اهمیت رویدادهای جدید را نسبت به رویدادهای گذشته براساس سوگیریهای خود ارزشگذاری میکنیم. سایتهای شبکههای اجتماعی، تایید اجتماعی را القاء میکنند که در آن ما، اعمال و باورهای دیگران را تقلید و تایید میکنیم تا با گروههای اجتماعی خود همخوانی و همسویی داشته باشیم.
به گفته وی، سرعت سریع پیامها و انتشار اخبار و نیاز درک شده برای واکنش سریع به آنها، تفکر سریع (احساسی) را در مقابل آهسته فکر کردن (عقلانی و عاقلانه) تشویق میکند. سیستمهای پیامرسان اجتماعی برای توزیع قطعههای کوتاه که اغلب زمینه و نکات ظریف مهم را حذف میکنند، بهینهسازی شدهاند. این امر میتواند انتشار اطلاعات نادرست عمدی و ناخواسته یا روایتهای جهتدار را تسهیل کند.
وی تصریح کرد: کوتاه بودن پستهای رسانههای اجتماعی در ترکیب با تصاویر بصری قابل توجه، ممکن است خوانندگان را از درک انگیزهها و ارزشهای دیگران که در درون این پیامها نهفته است، بازدارد.
🔗
mehrnews.com/x33b9w
🔢 5
💎
nojavania.ir