71.
هفتادویک: خسروی این سالها خلوتترین مرز بوده است با زیرساختهایی چندهزارساله. اگر پیاده از آن رد نمیشوید و سوارهیید تنها به این توجه داشته باشید که در مسیر بازگشت سواره از عتبات بسیاری از کرایهبرهای عراقی یا مرز منذریه|خسروی را نمیشناسند یا کرایههای گزافی برای آن میگیرند.
72.
هفتادودو: برخورد با پیادههای ایرانی در مقدادیه چیزی در تراز برخورد با رزمندههای ایرانی در نبل و الزهراء است؛ درست به همآن دلائل. اما اگر سوارهیید از مرز منذریه تا خانقین تا مقدادیه هر جا توانستید پیاده شوید و در موکبها به شیعیان غریبماندهی آن جا دلگرمی بدهید.
73.
هفتادوسه: شبیه تجربهمان در اهواز تا بستان در ایران یا محمودیه تا لطیفیه در عراق چارهی چالشهای امنیتی مسیرهای پیادهی اربعین جمعیت ریختن در آنها است و به قول عراقیها تبلیط؛ پاکوب کردن. امسال اصل را بر این بگزارید که از مرز خسروی به کربلاء بروید و مسیر را تبلیط و پاکوب کنید.
74.
هفتادوچهار: جهت دیگر انتخاب مرز خسروی|منذریه برای ورود به خاک عراق در مناسک اربعین کمک به اقتصاد منطقهی زلزلهزده سرپلذهاب است که هنوز سر پا نیامده است و بسته شدن دو سالهی مرز به بهانهی همهگیری بیماری اقتصاد این شهر مرزی و قصر شیرین و خسروی را ضعیف و ضعیفتر کرده است.
75.
هفتادوپنج: دولت خودخواندهی اقلیم کردستان عراق از باز بودن مرز خسروی خوشحال نیست و به نفع مرز پرویزخان در آن کارشکنی میکند. اولین دلیل آن است که حضور زائر پیاده و سوارهی ایرانی در خانقین باعث سنگین شدن وزن شیعهها و فیلیها است و این ادعای مالکیت اقلیم بر خانقین را سبک میکند.
🔗
https://bonyana.com/26879/