بنام خدا
قوی ترین سلاح دنیا در دست ایران
قسمت 2 : معرفی پروکسی های آیران + استعداد نفرات
✅ در مقاله قبل واژه ی پروکسی را چه ازنظر معنا و چه مفهوم توضیح دادیم اما در این مقاله سعی در معرفی و بررسی اجمالی پروکسی های منطقه ای داریم .
پروکسی های منطقه ای به طور کلی به سه بخش عمده ، موافق ایران ، موافق امریکا یا مخالف هردو تقسیم میشوند . هرچند پروکسی های مخالف هردو دقیقا همسو با منافع امریکا در منطقه عمل میکنند مانند : داعش و القاعده اما رسانه های غربی آنان را معمولا ساخته و پرداخته ی ایران معرفی میکنند .
✅ همانگونه که میدانید پروکسی های موافق ایران دشمن سرسخت امریکا هستند ولی پروکسی های موافق امریکا لزوما دشمن ایران نیستند . درکل خاورمیانه منطقه ایست که اقتصاد آن با سیاست و نظامی گری بسیار متفاوت است به عنوان مثال امکان دارد کشورهای ترکیه و ایران در عرصه ی اقتصاد و سیاست باهم همکاری های صمیمانه داشته باشند اما درحال حاضر ترکیه دومین واسطه ی جنگ نیابتی امریکا با ایران است . دلیل این امر نیز علاقه کشورهای خاورمیانه به جنگ با وسیله ی پروکسی ها است نه ارتش . پس جز درمواقع خاص شاید دلخوری خاصی بین طرفها پیش نیاید
✅ پروکسی های هرکشور به دو قسمت : بومی و غیر بومی تقسیم میشوند . غیر بومی ها نیز ممکن است توسط دولت خودشان حمایت شوند . همانگونه که قولش را دادیم توضیحات بیشتر را موکول به جمع بندی کرده و به معرفی اجمالی پروکسی های تحت حمایت ایران در این مقاله و در قسمت بعدی به معرفی پروکسی های دیگر منطقه میپردازیم .
کشور هایی که در منطقه از پروکسی ها استفاده میکنند : ایران . ترکیه . عربستان . قطر . مصر
محور ها : مقاومت . عربی . ترکی . کردی
✅ ایران ( سرشاخه محور مقاومت که بعدا مقاله ای جدا درباره محور های نظامی منطقه خواهم گذاشت )
جبهه های اصلی محور مقاومت یمن سوریه فلسطین عراق لبنان است و خطوط مقدمش استان ادلب سوریه . بیابان های موصل و دیاله عراق . استان مارب و الجوف و همچنین استان های غربی و جنوبی یمن . استان های جنوب غربی عربستان و همچنین جنوب و سمت مزارع شبعا لبنان .
مرکز کنترل و فرماندهی : سپاه قدس و نیروی زمینی سپاه پاسداران👇
👇