⚜️تصویری از دو نفتکش تجاری در حال تبدیل به دو ناوبندر "کردستان" و "خوزستان" توسط وزارت دفاع برای نیروی دریایی ارتش در جنوب کشور🔥🇮🇷
🔹️باتوجه به تصاویر فوق و اخبار منتشر شده در گذشته وزارت دفاع در حال ساخت دو ناوبندر با تغییر کاربری دو نفتکش سایز متوسط است ، طبق اخبار منتشره این ناوبندرها "کردستان" و "خوزستان" نام خواهند داشت و در نداجا خدمت خواهند کرد.
🔸️باتوجه به خیزش نیروی دریایی ارتش[که عنوان راهبردی را توسط مقام معظم رهبری دریافت کرده است] به سمت اقیانوسهای بزرگ همچون اقیانوس آرام و اطلس و نیاز به پشتیبانی سوخت ، تجهیزات، آذوقه و... از ناوهای رزمی ، به نظر میرسد نداجا با ساخت این ناوبندرها قصد دارد در مناطق اقیانوسی جهان باتوجه به آمایش ملی حضور پیدا کند.
🔹️این مورد قابل توجه است که ناوبندرهای کردستان و خوزستان نفتکشهای کلاس متوسط هستند و از ناوبندر مکران که ابتدا یک نفتکش کلاس بزرگ بود و تبدیل به ناوبندر شد،اما اینها کوچکتر خواهند بود.
⚠️منبعتصویر:Navy Iranian
#اخبار #نیروی_دریایی #ارتش #نداجا #ناوبندر #مکران #کردستان #خوزستان #جنوب #وزارت_دفاع #صنایع_نظامی #ودجا #اقیانوس_نوردی #رهبر
🖍
#amir
☑️
@NZAMIANIRANN⚔