🔻معاون وزیر فرهنگ و ارشاد در دیدار با استاندار اصفهان:
✅
تمرکززدایی و عدالت محوری اولویت دولت سیزدهم است/پیگیری استاندار اصفهان برای رفع دغدغه هنرمندان استان
🔹معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تلاش میکنیم تا امکانات موجود میان استانها تقسیم شود و امکانات در تهران متمرکز نباشد زیرا شعار دولت سیزدهم، عدالت محوری و توزیع عادلانه امکانات در سراسر کشور است.
🔸به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان امور سینمایی کشور در دیدار با استاندار اصفهان، گفت: بحث نخست ما در سفرهای شهرستانی، عدالت محوری است.
🔸وی ادامه داد: در این راستا تلاش میکنیم تا امکانات موجود میان استانها تقسیم شود و امکانات در تهران متمرکز نباشد زیرا شعار دولت سیزدهم، عدالت محوری و توزیع عادلانه امکانات در سراسر کشور است.👈
📎
ostan-es.ir/17198
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
↙️
کانال های استانداری در ایتا و بله👇
🇮🇷
eitaa.com/ostan_isf
🇮🇷
ble.ir/ostan_isf