🔻سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی:
⭕️ بخش مسکن جزو اولویتهای کاری حوزه معاونت عمرانی است
🔹قدرت اله ابک، در آئین تکریم و معارفه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با تقدیر از حُسن اعتماد استاندار، اظهار کرد: این قول را میدهم که نهایت توان خود را به کار بگیرم و با سابقه و شناخت کامل استاندار محترم از استان حتما مسئولیت سنگینی خواهم داشت.
🔹سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: از مدیران محترم حوزه عمرانی درخواست داریم تا یک بار هدفگذازیها و تکالیف برنامه هفتم را بهعنوان برنامه بلند مدت استان مرور کنیم و در کنار آن برنامههای کوتاه مدت داشته باشیم.
🔹ابک خاطرنشان کرد: بخش مسکن قطعاً با تعهداتی که در این حوزه وجود دارد جزو اولویتهای کاری است و بحث آلودگی هوا که باید به جد پیگیر آن باشیم.
🔹علیاکبر اسدی معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز در این آئین گفت: مسائل حوزه عمرانی تقریباً احصا شده است لذا میطلبد با اولویتبندی و انتخاب راهکارهای مناسب به سمت حل آن حرکت شود.
مشروح خبر:
📝
B2n.ir/q27505
#استان_مرکزی
#تکریم_و_معارفه
🗓شنبه ۲۴ آذر
🇮🇷 استانداری مرکزی
@ostandari_markazi