🌹 امیرالمۆمنین علی علیه السلام توسل به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم را در هنگام دعا ودر خواست حاجت از محضر پروردگار متعال مایه استجابت دعا دانسته میفرماید: هرگاه از خداوند یكتا در خواستی داری، ابتدا بر پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم درود بفرست. سپس حاجت خود را بخواه زیرا خداوند بزرگوارتر از آن است كه از دو حاجت درخواست شده یكی را برآورد و دیگری را رد كند.
توضیح این سخن آن است كه هرگاه كسی از محضر ربوی درخواست درود ورحمت برای رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نماید و به عبارت دیگر بر وجود مطهر آن حضرت صلوات بفرستد، بدون تردید خداوند این درخواست را برآورده و رحمت خود را بر وجود رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم عطا می فرماید.
بنابراین اگر كسی از محضر خداوند درخواست و حاجتی دارد، حضرت علی علیه السلام می فرماید: قبل از ذكر حاجت ودر خواست شخصی، صلوات بر پیامبر بفرستد كه در واقع درخواست رحمت برای آن حضرت است.
در این صورت كرامت و لطف خدا بیشتر از آن است كه درخواست رحمت برای پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را اجابت كند و در خواست حاجت شخصی او را اجابت نكند و این همان توسل به وجود مطهر رسول خدا در مقام دعا و درخواست حاجت است.
سایت تبیان
Tebyan.net