💬 |
#پیام_جدید
متن پیام:
وقت بخیر،
در سریال حضرت یوسف بر روابط خارج از قاعده نامحرمان و زنا تاکید شده، این درحالیه که حضرت موسی و عیسی ع بعد از یوسف امدند و حکم زنا و.. رو اعلام کردند اما در زمان حضرت یوسف و قبل تر این احکام توسط کدام پیامیر بیان شده و منابعی هم وجود داره؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
عصمت پیامبران را از اصول مشترک همه ادیان دانستهاند؛ اما درباره چیستی و مراتب آن اختلافنظر وجود دارد. عالمان مسلمان درباره مصونیت پیامبران از شرک، کفر و عدم خطا در دریافت و ابلاغ وحی، اتفاق نظر دارند؛ اما درباره مصونیتشان از دیگر گناهان و همچنین مصونیت از خطا در امور روزمره دچار اختلاف نظر شدهاند. به باور بیشتر آنها، پیامبران در این دو زمینه هم معصوم هستند.
علامه طباطبایی گفته است خدا به پیامبران علم داده است تا باطن گناه را درک کنند. بنابراین آنها بهعلت آگاهی از زشتی گناه، مرتکب آن نمیشوند، نه از روی جبر. او علم انبیا به گناهان را به علم انسانی به مسمومبودن یک غذا تشبیه کرده است که در نتیجه آن از خوردن غذای مسموم دوری میکند.
در آیه ۱۷ سوره کهف آمده است: «هرکه را خدا هدایت کند، او هدایتیافته است». بهباور علامه طباطبایی، این آیه هرگونه گمراهیای را از هدایتیافتهگان نفی میکند و از آنجا که هر گناهی نوعی گمراهی است، دلالت میکند که پیامبران هیچ گناهی مرتکب نمیشوند.
🆔
@P_eteghaadi