🔵آشنایی با احزاب سیاسی پس از انقلاب
✅حزب اعتدال و توسعه (بخش سوم، پایانی)
🔹انتخابات ریاست جمهوری:
سخنگوی اعتدال و توسعه در آخرین هفته اسفند ۱۳۹۱ از قطعیشدن حضور روحانی در صحنه انتخابات خبر داد که این بار با بازتابهای گسترده بینالمللی نیز همراه شد. در ادامه اعضای شاخص اعتدال و توسعه، کلیدیترین مسئولیتها در ستاد روحانی را از آن خود کردند. محمدرضا نعمتزاده به عنوان رئیس ستاد، اکبر ترکان قائممقام ستاد و محمدباقر نوبخت سخنگوی ستاد حسن روحانی بودهاند. علاوه بر این افراد، محمود واعظی و مرتضی بانک هم در حلقه حامیان روحانی حضور داشتند.
🔹 کمی بعد شخصیتهای نزدیک به جریان اعتدال گرایی و اصلاحات از جمله هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی و حسن خمینی از حسن روحانی حمایت کردند. در نهایت حسن روحانی توانست در انتخابات ریاست جمهوری اکثریت (۵۰٫۷۱ ٪) آراء را به خود اختصاص دهد و هفتمین رئیسجمهور ایران شود
🔹حسن روحانی نامزد این حزب در انتخابات بود و در رقابت با سیّد ابراهیم رئیسی پیروز شد.
🔹اهداف حزب :
۱.گفتمان توسعه و سازندگی اصلیترین راهبرد برای تداوم عدالت اجتماعی و تحقق اهداف مقدس نظام و امام راحل خواهد بود.
۲. اصل عقلانیت واعتدال در راهبرد سیاسی کشور
۳. رعایت اصل وفاق و وحدت
۴. تعامل مؤثر و سازنده و تنش زدایی با نظام بینالملل
۵.مشارکت و بهرهمندی حداکثری از نخبگان واندیشمندان
۶.رعایت اصل شایسته سالاری
۷.گسترش احزاب و تشکلهای مدنی وفادار نظام در چارچوب قانون اساسی
🔹در مجمع عمومی (کنگره سراسری) حزب اعتدال و توسعه که بعد از ظهر روز پنجشنبه دهم آبانماه ۱۳۹۷ و با حضور گسترده اعضای شورای مرکزی قبلی، دبیران، رؤسا و اعضای کانونها و استانهای این حزب و با نظارت نماینده وزارت کشور برگزار شد، اساسنامه جدید این حزب (منطبق با قانون جدید احزاب و دستورالعمل کمیسیون ماده ١٠ احزاب)، پس از بحث و بررسی مورد تصویب حاضران قرار گرفت.
🔹در این جلسه همچنین با حضور اعضای دوره جدید شورای مرکزی ، دکتر محمدباقر نوبخت، با اجماع حاضران مجددا به عنوان دبیرکل این حزب برگزیده شد.
https://chat.whatsapp.com/JdKHRxcX5c7LYe4QNE1WhY