⏪⏪ مراحل تدوین پایاننامه
🔸 به طور کلی تدوین یک پایاننامه دانشگاهی در "هفت مرحله اصلی" انجام میشود که عبارتند از:
▪️انتخاب استاد راهنما
▪️تعیین موضوع پژوهش
▪️تصویب عنوان پایاننامه
▪️نگارش و تصویب پروپوزال
▪️تدوین و تکمیل پایاننامه
▪️برگزاری جلسه دفاعیه
▪️انجام اصلاحات و تأیید نهایی
🟢 در بخشهای بعدی و روزهای آینده توضیحاتی در ارتباط با هر یک از این هفت مرحله اصلی ارائه خواهد شد. البته در اینجا ذکر چند نکته مقدماتی، لازم است:
1⃣ پس از اتمام این مراحل هفتگانه و تأیید نهایی پایاننامه میتوانید جهت انجام امور مربوط به فراغت از تحصیل و صدور گواهی پایان دوره خود اقدام کنید.
2⃣ به موازات پیگیریهای مرتبط با صدور گواهی پایان دوره و حتی پس از آن میتوانید با هماهنگی استاد راهنما جهت استخراج کتاب و مقاله از پایاننامه خود و چاپ و انتشار آنها اقدام نمایید. در بخشهای بعدی توضیحات بیشتری در این زمینه ارائه خواهد شد.
3⃣ هدف از ارائه این مباحث، صرفاً آشنایی شما دانشجویان با مسایل اداری، اجرایی، قوانین و مقررات مربوط به پایاننامه است و ابعاد علمی و پژوهشی هر کدام از این مراحل، نیاز به توضیحات مفصل دیگری دارد. به عنوان مثال نگارش پروپوزال یا استخراج کتاب و مقاله از پایاننامه، نوعی مهارت خاص است که معمولاً با راهنمایی و همراهی استادان راهنما و مشاور انجام میشود و لازم است در کارگاههای آموزشی مستقلی مورد بحث قرار گیرد. این معاونت آمادگی دارد بنا به درخواست دانشجویان، کارگاههای مورد نیاز را برگزار نماید.
📌 با ما همراه باشید
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه معارف قرآن و عترت
https://eitaa.com/pazhouheshi