💥سارق حرفه ای و سابقه دار در قزوین زمینگیر شد
🔻جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: سارق حرفه ای و سابقه دار که از طریق خوراندن آبمیوه آغشته به داروی خواب آور مالباختگان را بیهوش کرده و اموال آن ها را به سرقت می برد در قزوین زمینگیر شد.
🔻سرهنگ"داود عبدالمالکی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان قزوینی به پلیس ترمینال، مبنی بر سرقت وجه نقد، گوشی همراه و دیگر لوازم و تجهیزات فرزندش در اتوبوس مسافربری"تهران-قزوین" بررسی موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 11 شهرستان قزوین قرار گرفت.
🔻وی افزود: در بررسی های ماموران مشخص شد سارق در پوشش مسافر اتوبوس در صندلی کنار شاکی نشسته و از طریق خوراندن آبمیوه ای که آغشته به داروی خواب آور بوده او را بیهوش و اموال او را به سرقت کرده است.
🔻جانشین فرمانده انتظامی استان ادامه داد: با توجه به حساسیت و احتمال وقوع مجدد این جرم، بلافاصله تیم اطلاعاتی ویژه ای از ماموران با همکاری شاکی شدآمدی محدوده ترمینال را مورد بررسی قرار دادند که خوشبختانه متهم در کمترین زمان شناسایی و دستگیر شد.
🔻سرهنگ"عبدالمالکی" با اشاره به اینکه سارق از افراد حرفه ای و سابقه دار بوده و به صورت در حرکت از طریق بیهوشی اموال مالباختگان را سرقت کرده، خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات اولیه پلیسی به 4 فقره سرقت در استان قزوین اعتراف کرده است.
https://eitaa.com/police_qazvin