🔻در جلسه کمیسیون فرهنگی شورا تاکید شد:
✅
آمادگی شورا برای حمایت از فعالیتهای انجمن هنرهای نمایشی/ قزوین می تواند برند جشنواره طنز کشور باشد
🔻در جلسه کمیسیون فرهنگی شورا که با حضور اعضای انجمن هنرهای نمایشی استان برگزار شد بر آمادگی شوراو شهرداری در حمایت از فعالیتهای انجمن هنرهای نمایشی استان تاکید شد .
🔻به گزارش روابط عمومی شورای اسلامي شهر قزوین،جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورا به ریاست قاسم اللهیاری و با حضور اعضا،مرتضی رحمانی مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی استان ،محمدبیگی و رجب پور از اعضای انجمن و قربانی نویسنده،کارگردان و تهیه کننده صدا وسیما و در دوبخش بحث و بررسی پیرامون افزایش تعاملات شورا و شهرداری و انجمن هنرهای نمایشی استان و توجه بیشتر به هنر نمایش و همچنین بررسی طرح مشارکت شورا وشهرداری در ساخت مسابقه اجتماعي و فرهنگی" برنده شیمان "در تالار مردم این نهاد برگزار شد.
🔻در ابتدای این جلسه رحمانی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی استان درسخنانی ضمن تقدیراز توجه ویژه شورا وکمیسیون فرهنگی به این انجمن به برگزاری جشنواره تئاتر استان اشاره نمود و گفت: بیست و ششمین جشنواره تئاتر استان در دو بخش صحنه ای و خیابانی از روز یکشنبه 20 آبان در تئاتر شهر قزوین کار خود را آغاز کرد و 15 نمایش که 9 نمایش در بخش صحنه ای و 6 نمایش در بخش خیابانی با هم به رقابت خواهند پرداخت.
🔻 وی خواستار حمایت شورا و شهرداری از این جشنواره شد و گفت:امیدواریم بتوانیم درجریان برگزاری این جشنواره از حمایتهای شورا وشهرداری استفاده کنیم.
🔻 رحمانی همچنین با بیان اینکه ضرورت دارد تا در نگاه کلان به موضوع هنرهای نمایشی این استان نگاه شود خاطر نشان کرد:هنرمندان نمایش استان وبه ویژه در مکتب طنز می توانند با هنر خود نشاط اجتماعی را در شهر ایجاد کنند و لذا نیازمند توجه وحمایت هستند.
🔻 وی ادامه داد: همچنین داشتن یک ساختار مستقل و مکان مناسب برای انجمن می تواند ما را در مسیر اهداف مان بیش از پیش کمک کند .
🔻 در ادامه محمدبیگی و رجب پور از اعضای این انجمن نیز هر کدام در سخنانی خواستار حمایت ویژه هنرمندان این عرصه و تبدیل به برند شدن تئاتر خیابانی وبرگزاری جشنواره طنز کشور درقزوین شدند .
🔻 قاسم اللهیاری رئیس این کمیسیون نیز با بیان اینکه زبان هنر بهترین زبان برای بیان وانتقال مفهوم است از آمادگی این کمیسیون برای حمایت از جامعه هنرمندان خبرداد وگفت:باید بتوانیم در حوزه تئاتر طنز قزوین را درسطح کشور تبدیل به یک برند نماییم و هر سال به عناوین مختلف و دربازه های گوناگون این جشنواره را برگزار کنیم .
🔻 وی ادامه داد:خانه تئاتر می تواند مکان خوبی برای انجمن هنرهای نمایشی استان باشد و لذا این انجمن حتماباید یک اتاق در خانه تئاتر داشته باشدو حتی از نظرات تخصصی وکارشناسی این هنرمندان در شورای بازبینی استفاده شود.
🔻 اللهیاری خاطر نشان کرد:برای مکان دایمی انجمن نیز می توانیم خانه امام جمعه شهیدی و یا مکانی درسعد السلطنه را در اختیار قرار دهیم که نیازمند پیگیری خواهد بود .
🔻 ولی چگینی نیزدرسخنانی بر لزوم حمایت شورا وشهرداری از انجمن نمایشی استان تاکید کرد و گفت:شهر قزوین ظرفیتهای بی نظیری در بخش هنردارد که به نظر می رسد مغفول مانده است ولازم است تا توجه ویژه ای در این حوزه صورت گیرد .
🔻 وی ادامه داد: برگزاری تئاترهای خیابانی در شهرباعث سرزندگی شهروندان و افزایش روحیه نشاط خواهد شد و بایددراین حوزه اقدامات اساسی صورت گیرد.
🔻 نایب رییس شورا همچنین تاکیدکرد :ما به جامعه هنرمندان بدهکار هستیم ودستمان برای حمایت از این قشر بالاست.
🔻 در بخش دیگر این جلسه قربانی نویسنده تهیه کننده وکارگردان صداو سیما به ارایه طرح برنامه خود پیرامون برگزاری مسابقه" برنده شیمان"پرداخت و گفت:این مسابقه فرهنگی اجتماعی با رویکرد فرهنگ شهروندی خواهد بود ومشارکت شهرداری برای برگزاری این مسابقه تلویزیونی می تواند حتی درسطح کشوری نیز نمودپیدا کند .
🔻 در ادامه اعضای کمیسیون ضمن موافقت با این طرح خواستار ارایه پروپوزال و میزان اعتبار مورد نیاز برای ساخت آن به شورا شدند .
🔻 در ادامه اشدری نائب رئیس این کمیسیون نیز در سخنانی ضمن موافقت با همراهی کمیسیون فرهنگی وحمایت از هنرمندان نمایش استان برلزوم توجه به پیشکسوتان این حوزه تاکید کرد وخواستار تقدیر وتجلیل از آنان در جریان برگزاری جشنواره تئاتر شد.
🔻 اشدری همچنین خواستار توجه به فرهنگ خانواده در برنامه این هنرمندان و پر رنگ تر شدن نهاد خانواده و فرزند آوری در نمایشهای صحنه ای و خیابانی شد.
۲۰/آبان ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora