✅به گزارش روابطعمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قم، سیدصدرا میرهای دبیر نخستین رویداد تکگویی عاشورایی ۷۳ در آیین اختتامیه نخستین رویداد تکگویی عاشورایی 73 که 30 مهرماه در سالن همایشهای مجتمع هدایت برگزار شد، اظهار کرد: خدا شاکریم توانستیم این رویداد را به نحو احسن برگزار کنیم و امیدواریم بتوانیم در سالهای آتی نیز با برگزاری هرچه باکیفیتتر و منظمتر آن قدمی در راستای اعتلای هنر استان قم برداریم.
🔺وی ادامه داد: رویداد تکگویی عاشورایی 73 به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قم باهدف اشاعه فرهنگ غنی عاشورا و شعائر حسینی و بهمنظور ترغیب، حمایت و معرفی هنرمندان مستعد برای حضور مؤثر و قوی در فرایند تولید و عرضه آثار نمایشی باکیفیت و خلاق با تمرکز بر اجرای عمومی، نسبت به احیا، ارتقا، قوتبخشی به هنرمندان و هنرهای نمایشی استان قم برگزار شد.
🔺دبیر نخستین رویداد تکگویی عاشورایی ۷۳ اضافه کرد: این رویداد با 6 اثر در بخش اصلی و 8 اثر در بخش جنبی و مجموع 14 اثر با حضور حدود 150 هنرمند در شهریور سال جاری در محل ساختمان حوزه هنری استان قم برگزار شد.
🔺میرهای بیان کرد: طی برنامهریزیهای انجام شده با حوزه هنری استان قم، دبیرخانه دائمی رویداد تکگویی عاشورایی 73 در قم را تأسیس کرده و برنامه داریم تا بهصورت سالانه و منظم این رویداد را با حضور هنرمندان استانی و کشوری برگزار کنیم.
🔺وی در پایان گفت: از همه عواملی که در برگزاری این رویداد مخصوصاً حوزه هنری استان که مارا همراهی کردند تشکر و قدردانی میکنم .
🔻 حـــوزه هـنـــــری استــــان قــــــــم
🔗
وبسایت |
ایتا |
بله |
تلگرام |
اینستاگرام