🥀 زیارت عاشورا و ارتباط آن با امام زمان عَلیهِالسَّلام
✍ در متن
#زیارت_عاشورا درخواست های زیادی از خداوند، مطرح می گردد و با معرفت پيدا کردن يا رسيدن به هر مقام، حاجت ديگری مسئلت میشود. با کمی دقت می بينيم کلمه «ثار» به سه شکل در زيارت عاشورا آمده است:
✅ يکی از سلام ها در ابتدای زيارت «السَّلامُ عَلَيكَ يا ثَارَ اللَّهِ» است و زائر در ابتدای کار، خداوند را خونخواه امام حسين عليهالسلام میخواند.
✅ در نيمههای زیارت که معرفت او بالاتر میرود و خود را آماده ظهور میکند،
#امام_زمان عَجَّلَ اللَّهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف را خونخواه میخواند و ميگويد: «طَلَبَ ثَارِكَ مَعَ إِمَامٍ مَنْصُور مِن أهلِ بَیتِ مُحَمَّدٍ...»
✅ در مرتبه بعد، همزمان با رسيدن به مقام صدّيقين و إرتقاء به مقام محمود، خودش را خونخواه امام میداند و واژه «ثاری» را به کار می برد. «وَ أَنْ يرْزُقَنِي طَلَبَ ثَارِي مَعَ إِمَامٍ هُدًي ظَاهِرٍنَاطِقٍ بِالحَقّ مِنکُم»
«ثاری» يعنی خونی که خونخواه آن، من هستم. اما اين را هم میداند که خودش به تنهايی قادر به خونخواهی «امام» از ظالمین جهان نیست و حق صدور حکم جهاد عليه آنان را ندارد. لذا با حفظ مقام خونخواه بودن برای خود، آن را به زمان
#ظهور موکول میکند تا در مَعيّت امام زمان عَجَّلَ اللَّهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف به آن اقدام نمايد و این همراهی، به جهت سه خصلتی است که در اين زيارت برای امام زمان عَليهِالسَّلام آمده است که غیر امام، فاقد آن است. خصائل مذکور عبارتند از: «هُدیً» ، «ظَاهِرٍ» ، «نَاطِقٍ بِالحَقّ»
✅ در حقيقت جمله اينگونه است:
🌹امامی که او را به سوی حق
#هدايت می کند. امامی که حق را
#آشکار می کند و امامی که
#سخن او حق است.🌹
✍ عبارت «مِنکُم» در انتهای سخن، بیان کننده اين است که اين سه ویژگی فقط در انحصار و صلاحيت شما
#اهلبيت است.
👌 همچنین دقت شود که زائر در اينجا برای ظهور، وقت تعيين نمیکند و درخواست خونخواهی به معنی تعيين وقت ظهور نیست. از طرفی اين را هم می داند که ممکن است عُمرش کفاف ندهد تا زمان ظهور را درک نمايد. لذا اين جمله را بايد يک
#دعا برای ظهور تلقی کنيم، يا دعا برای توفيق خونخواهی در زمان
#رجعت به دنيا.
🥀🥀🥀🥀🥀
🏴قرآن ناطق🏴
@quran_nategh_14