🔰استفاده از اتباع بیگانه غیرمجاز خلاف قانون است
📌مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین وزارت کشور به مردم توصیه کرد: به هیچ وجه از اتباع غیرقانونی و غیرمجاز استفاده نکنند
↩️به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه رفسنجان؛ یار احمدی در بازدید از مهمانشهر های قدیم و در حال ساخت در رفسنجان که با حضور مهندس رضایی فرماندار، شهردار رفسنجان و جمعی از متولیان امر صورت گرفت گفت: در استان کرمان عده ای به شکل قانونی حضور دارند و از خدمات جمهوری اسلامی ایران بهره مند هستند اما عده ای هم ناخواسته یا عامدانه وارد ایران شدند که تقاضا داریم هر چه زودتر از امکانات ما استفاده کنند تا بتوانند به راحتی به کشور خود برگردند.
🔹وی افزود: خوشبختانه استان کرمان در حوزه ساماندهی اتباع بیگانه بسیار خوب عمل کرده به گونه ای که در سال گذشته تعداد زیادی از اتباع بیگانه غیرمجاز را طرد کردند.
🔹یاراحمدی بیان کرد: حتی کسانی که طرد شدند توانستند پاسپورت اخذ کنند و به صورت قانونی وارد کشور ایران شوند و از موقعیت قانونی خود در ایران استفاده می کنند.
🔹وی خاطرنشان کرد:تلاش ما این است مهمانشهرهایی که موجود است بازسازی و نوسازی شوند تا در شرایط بهتری مهمانان و اتباع خارجی که امروز از موقعیت قانونی برخوردارند بتوانند از آن ها استفاده کنند.
🔹یاراحمدی عنوان کرد: امیدواریم با حضورمان در استان کرمان به ساماندهی اتباع بیگانه که برنامه دولت های سیزدهم و چهاردهم است به نتیجه مثبت برسیم.
🔵روابط عمومی فرمانداری ویژه رفسنجان
🆔
@rafsanjan
📣 کانال خبری
#رفسنجان👆