🔆🔅
راه بیداری 🔅🔆
🔷 اصلاح طلبان چند برابر دوره قبل نامزد دارند؟
🔆 علیرغم جنجال و ادعای اصلاحطلبان درباره کمبود نامزد در انتخابات پیش رو، بررسیها نشان میدهد این طیف با تراکم و ترافیک کاندیدا مواجه است.
🔹پروانه مافی نماینده عضو فراکسیون امید مجلس، چند روز پیش در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «این موضوع که اکثر نمایندگان اصلاحطلب رد صلاحیت شدهاند، غلط است و اتفاقاً اکثریت آنها تأیید صلاحیت شدهاند. اکثر نمایندگان خانم در مجلس تأیید صلاحیت شدند.»
🔹اما سؤال اساسی این است که چرا آنها این واقعیت را پنهان کرده و وانمود میکنند که کاندیدا ندارند؟
🔹مدعیان اصلاحات از ماهها پیش به این جمعبندی رسیدهاند که در انتخابات مجلس شورای اسلامی برگ برندهای ندارند چراکه تمام همّ و غم ۶ سال گذشته خود را در دفاع تمامقد از فراکسیون امید و دولتی نهادهاند که ماحصلی جز بروز و ظهور مشکلات کشور، نارضایتی اجتماعی، فسادهای اقتصادی و تورم کمرشکن، حقوقهای نجومی، رانت ۱۸ میلیارد دلاری و... نداشته است.
🔹ازاینرو آنها برای برونرفت از این بحران، چند برنامه و هدف را در دستور کار خود قرار دادند:
1⃣ طرح «انتخابات مشروط» برای گروکشی چانهزنی و فشار به شورای نگهبان:
تحلیلی که در آن، گروکشی، چانهزنی و اساساً بلوف بیشتر سنگینی میکند تا واقعیتی به نام تحریم انتخابات! شایانذکر است در این مدت گزارههایی مانند اینکه «مجلس در رأس امور نیست»، لزوم «استعفاء» نمایندگان کنونی مجلس، «ثبتنام نمیکنیم»، «سرد بودن» و «حداقلی بودن» مشارکت در انتخابات هم در این راستا مطرح شد. اصلاحطلبان حتی ادعا کردند که «در انتخابات شرکت نمیکنند» هرچند درنهایت با شناسنامههایی که در دست داشتند و استعفاهایی که در جیب! همگی راهی وزارت کشور شدند و ثبتنام کردند.
2⃣ فریب محاسباتی رقیب:
این تاکتیک اعلام پیروزی رقیب برای آن است که جریان مقابل احساس کند در میدانی خالی پای خواهد گذاشت و چون از قبل برنده است، نه نیازی به اتحاد و یکپارچگی دارد و نه عمل سیاسی و رسانهای درخور. نتیجه چنین تصور غلطی، غافلگیری و شکست در صحنه رقابت خواهد بود.
3⃣ مظلومنمایی و طلبکار شدن بهجای پاسخگویی:
اصلاحطلبان با عباراتی مانند «نامزد نداریم» و «مجلس یکدست خواهد بود» و.... درصدد آن برآمدند تا با مظلومنمایی، اذهان عمومی را متوجه خود کنند و بهجای پاسخگویی به افکار عمومی، خود را در موضع طلبکاری از حاکمیت قرار دهند.
4⃣ توجیه شکست احتمالی:
آنها سعی کردند با طرح گزارههایی مانند اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی «استسلاقی»، «انتصابی»، «انتصخابی» و «تشریفاتی» است! در بدترین وضعیت هم شکست احتمالی خود در انتخابات را توجیه کنند.
5⃣ شرکت گسترده در انتخابات و ارائه «لیست واحد»:
در همین زمینه محمدرضا عارف، رئیسشورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان هفته گذشته (۶ بهمن) اعلام کرد که «اصلاحطلبان برای ارائه لیست واحد به توافق رسیدند» همچنین علیرضا رحیمی عضو فراکسیون امید در مصاحبهای گفت: «اصلاحطلبان در تهران لیست انتخاباتی میدهند.»
موسوی لاری، نایبرئیسشورای سیاستگذاری اصلاحطلبان هم در مصاحبهای گفت: «لیست میدهیم و از کاندیداهای خود حمایت میکنیم.» پیشازاین، حسن رسولی، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان هم گفته بود: «اصلاحطلبان یقیناً به لیست واحد میرسند» همچنین حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران در مصاحبهای گفته بود: «اصلاحطلبان حتماً لیست خواهند داد.
اما و اگری هم در این خصوص وجود ندارد. هیچ گروهی از اصلاحطلبان چنین اعتقادی (عدم ارائه لیست انتخاباتی) ندارد» و «کارگزاران و سایر اصلاحطلبان با هم لیست واحد خواهند داد.»
🗞 منبع: خبرگزاری مشرق
با ما همراه شوید🔻
بله:
ble.im/join/YjIzYzU0N2
سروش:
sapp.ir/rahe_bidari
ایتا:
https://eitaa.com/rahe_bidari
اینستاگرام:
instagram.com/rahebidari_ir
سایت:
www.rahebidari.ir