😷توهمات «کرونایی» مدعیان جانشینی «نورعلی تابنده»
✍️با وجود سپری شدن چند ماه از مرگ «#نورعلی_تابنده»، قطب سابق #فرقه_نعمتاللهی_گنابادی و تعیین و معرفی جانشین وی به مریدان، هنوز برخی چهرهها و جریانهای داخلی و خارجی، مدعی قدرت بوده و با زیرسؤال بردن اعتبار قطب تازه(#علیرضاجذبی)، همچنان برای تکیه زدن بر اریکه قطبیت، در تک و تا هستند؛ اما گاه، افراط در این تلاشها نتیجه معکوس داده و به رسوایی بیشترشان نزد قاطبه #دراویش میانجامد.
📌ادعای یکی از مجازها و رو کردن اسنادی –با زیر سؤال بودن صحت- مبنی بر جانشینی خود در روزهای اخیر، وی را به توهم «خودقطبپنداری» مبتلا ساخته و به نظر میرسد از #تب_کرونا ی همهگیر، بینصیب نمانده!
به هر روی، ایندست چنددستگیهای عیان و پنهان در فرقه نعمتاللهی، در کنار سکوت و سکون قطب تازه، چالش اینروزهای #فرقه مزبور است که ابعاد و عمق آن در آینده، آشکار خواهدشد.
@Feraghvaadyan