🔰درس بيست و يكم: ابعاد اعجاز قرآن (9)
👈 اعجاز علمى
☑️ب) پوشش هوايى حافظ زمين
🔹«وَ جَعَلْنَا السَّماءَ سَقْفاً مَحْفُوظاً وَ هُمْ عَنْ آياتِها مُعْرِضُونَ؛[انبياء، 32.] و آسمان را سقفى محفوظ [بر فراز زمين] قرار داديم، كه اينان از نشانههاى آن روى گردانند».
🔹گرد زمين را پوشش هوايى ضخيمى فرا گرفته، كه ارتفاع آن به 350 كيلومتر مىرسد. هوا از گازهاى «نيتروژن» به نسبت 03/ 78 درصد و «اكسيژن» به نسبت 99/ 20 درصد و اكسيد كربن به نسبت 04/ 0 درصد و بخار آب و گازهاى ديگر به نسبت 94/ 0 درصد تركيب يافته است. اين پوشش هوايى با اين حجم ضخيم و با اين نسبتهاى گازى فراهم شده در آن، همچون سپرى آسيب ناپذير، زمين را در برگرفته و آنرا از گزند سنگهاى آسمانى- كه به حدّ وفور[روزانه ميليونها سنگ آسمانى به سوى زمين روانه مىشود] به سوى زمين مىآيند و از همه اطراف، تهديدى هولناك براى ساكنان زمين بهشمار مىروند- حفظ كرده و زندگى را برايشان امكانپذير مىسازد.
🔹بهعلاوه وجود لايه ازُن در اطراف زمين، بسيار اهميت دارد؛ اين لايه كه در اثر رعد و برق بهوجودمىآيد، زمين را در برابر پرتوهاى مضرّ كيهانى محافظت مىكند. اگر اين لايه نبود حيات، روى زمين ممكن نمىشد. قرآن در هزار و چهارصد سال پيش، به اين پديدههاى علمى با عبارت «سَقْفاً مَحْفُوظاً» اشاره كردهاست كه يك اعجاز علمى محسوب مىشود.
..ادامه دارد
استاد آیت الله محمد هادی #معرفت #آموزش #علوم_قرآنی #قرآن_شناسی
🌱🌱🌱
📃یادآوری مهم: باتوجه به پیوستگی مطالب ، مباحث قبلی را مورد توجه قرار دهید
🎇 صفحه قرآنی رحیق گنجینه آموزههای الهی
@rahighemakhtoom