🔴زنانی وسط «میدان»
✍️محسن باقریاصل| تأملی بر کتاب «به توان شانههایت»- روزنامه ایران:
کتاب «به توان شانههایت» کتابی است که میتوان خواندش، گرچه با تأخیری ۵۰ صفحهای شروع میشود که پیشنهاد میکنم آن پنجاه صفحه را سریعتر بخوانید.
خلاف راوی کتاب «خانهدار مبارز» -از همین ناشر-، راوی این کتاب میتواند الگوی بُرشخورده و مناسبی برای دختران مذهبی ما باشد.
قرار دادن خرده خاطرات به صورت تاریخی و خطی پشتسر هم، لزوماً موجب یکپارچگی اثر نمیشود، لکن راوی کتاب، مخاطب را از دیدن اتفاقات و جریانات زندگی، زن و زمانه بیبهره نمیگذارد. نکته این قبیل کتابها منجمله کتاب مذکور، خوشچانگی راویهایشان است. تجربه زیستنی همین است دیگر.
در کتاب «به توان شانههایت»، با دختربچهای سِرتق، آتشپاره و دوستداشتنی روبهرو هستیم که دو روز در مدرسه زندانی میشود. در ادامه درمییابیم ذات زنان انقلابی ذاتی مداخلهجویانه است و اصلاً به کار مردم کار دارند. صحنه تحسینبرانگیز، انسانی و مؤنثوار مادر راوی در قبال خانمهای محله را ببینید. مؤلفه پررنگ این کتاب در موضوع زن انقلابی، اهل اجتماع بودن، بهجوش بودن و پیگیری او است. زن انقلابی اهل معاشرت است، حتی با جنس مخالف؛ البته با موازین پاک. زنانی اهل روابطی بشدت عمومی و این نقطه و نکته مهمی است...
🔹بیشتر:
irannewspaper.ir/8222/24/40840
💢سفارش کتاب با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 200هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
✅
@Raheyarpub