این حقه ی قدیمی که صدور پروانه ی ساخت و نمایش بر عهده ی شوراست فریب بزرگی محسوب میشود و ریاست اداره نظارت در مورد توفیق شرمآور فیلم هجوم در جشنواره برلین باید پاسخگو باشند.
شان و جایگاه ریاست اداره ی نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی حتی اجل از ریاست سازمان سینمایی است و فردی که در این پست گمارده میشود در درجه نخست نباید نقش سانسورچی و ممیز را ایفا کند و از سوی دیگر مراقبتهای لازم را در شناخت محتوای آثار سینمایی داشته باشد تا گافهای بزرگی مثل ( پنجاه کیلو آلبالو تکرار نشود. )
ابراهیم داروغه زاده در سازمان سینمایی پست سازمانی خطیری را غصب کرده است که با توجه به سوابق سازمانی و اداری در کارنامه ی ایشان درخواهیم یافت وی هیچ تخصص جدی در حوزه نظارت و تعیین ارزشهای دراماتیک ندارد.
چنین مدیرانی حوصله ی خواندن یک فیلمنامه کامل را ندارند و با حواس جمع فیلم تماشا نمیکنند و نتیجه ی حواس جمع نبودن ، میشود اعطای پروانه ی نمایش به فیلمی به نام «هجوم» که در جشنواره فیلم برلین در بخش تدی نامزد دریافت جایزه میشود.
✅ به عبارت دیگر میتوان استنباط کرد ، ریاست اداره ی پروانه ی ساخت و نمایش ، قدرت تمییز مفاهیم همجنسگرایانه را در فیلم هجوم ندارد ، اما یک جشنواره ی تخصصی مثل « برلیناله » سریعا متوجه میشود که محور دراماتیک فیلم هجوم ، درباره ی همجنسگرایی و از قضا نام شخصیت اصلی فیلم ☘ علی ☘ است.
https://eitaa.com/joinchat/3061317799Cbd20be4a2a