🔹 متن کامل دفاعیه حمید رسایی
♻️
تبرئه و محکومیت مدیر مسئول ۹ دی در پرونده شکایت ناطقنوری
🔸 قسمت دوم
استعلام گرفتن در باره صلاحیت فرمانداران، وظیفه وزیر کشور است. اعتراض بنده به صراحت این است که چرا اکبر طبری با سابقه همکاری با سازمان منافقین، بدون استعلام به عنوان فرماندار نور (که در توییت بعدی اصلاح و تصریح شده به عنوان فرماندار محمودآباد) منصوب شده است. این اعتراض هم متوجه آقای بشارتی (وزیر کشور وقت) بوده که وظیفه استعلام بر عهده اوست و نه ناطقنوری! قاعدتا اینجا هم آقای بشارتی باید مدعی باشد نه آقای ناطق.
آیا ناطقنوری هیچ ارتباطی با طبری نداشته؟!
در توییت به اصرار آقای ناطق بر انتصاب طبری به عنوان فرماندار اشاره شده که این ادعا هم غیرواقعی و کذب نیست چرا که دو شهرستان همجوار نور و محمودآباد (که طبری فرماندار محمودآباد میشود) زادگاه آقای ناطقنوری رییس مجلس وقت و در زمان انتصاب وی، حوزه استحفاظی نمایندگی برادر آقای ناطق بوده است.
اکبر طبری در دوره ای که آقای ناطقنوری خود وزیر کشور بودند، به عنوان بخشدار بلده (بخشی که روستای آقای ناطق در آن قرار دارد) منصوب و در دوره ریاست مجلس وی و نمایندگی برادرش، فرماندار شهر محمودآباد (که کنار شهر نور قرار دارد) میشود. آیا این انتصابات معنیدار حکایت از توصیه نمیکند؟ بدیهی است که آقای ناطق به عنوان وزیر کشور وقت، نسبت به انتساب فرماندار شهری که در آن منطقه بزرگ شده است، حساس باشد. وجود توصیه در چنین انتسابی بدیهی و غیرقابل انکار و رد است.
اکبر طبری در ابتدای دهه شصت، مسئول کتابخانه منافقین در روستای متیکلای بابل بوده است که بعد از ترور برخی از فعالان انقلابی شهر توسط منافقین، وقتی خانههای تیمی منافقین مورد بازرسی نیروهای سپاه قرار میگیرد، طبری که در یکی از خانههای تیمی حضور داشته، بازداشت میشود اما به دلیل اینکه مستقیما در اقدام مسلحانهای شرکت نداشته و اظهار توبه و ندامت میکند، پس از مدتی آزاد میشود.
اکبر طبری سال ۶۱ تا ۶۳ دوره سربازی را در پلیس راه نور میگذراند و از همان جا وقتی آقایان (برادران ناطق که یکی وزیر کشور و دیگری نماینده شهرستان بودهاند) به شهرستان نور و محمودآباد تردد داشتهاند به عنوان نیروهای اسکورت پلیس راهنمایی، همراه ایشان شده و باب آشناییاش را باز میکند و چون روابط عمومی قوی و موثری در برقراری ارتباط با افراد داشته بلافاصله پس از سربازی، به عنوان بخشدار منطقه بلده شهرستان نور (روستای محل زادگاه آقای ناطق نوری) منصوب میشود! وی در حالی به این سمت میرسد که آقای اکبر ناطق نوری وزیر کشور و برادر ایشان (احمد) نماینده دور اول و دور سوم به بعد مجلس از حوزه انتخابیه نور و محمود آباد بودند.
طبری بعد از بخشداری در نور، مدتی به وزارت کشور میرود و در دولت دوم هاشمی رفسنجانی در حالی که آقای ناطق نوری رییس مجلس و برادر ایشان، نماینده حوزه انتخابیه نور و محمودآباد بودهاند، فرماندار محمودآباد میشود!
با این حساب آیا این ادعا که ناطق نوری هیچگونه ارتباط شخصی و سازمانی، مستقیم و غیرمستقیم با اکبر طبری نداشته (همانطور که در جوابیه دفتر آقای ناطق آمده) قابل قبول است؟ آیا این ادعا مضحک نیست؟
نامه مهمی که انکار شدنی نیست
در توییت دوم / اینکه مرحوم آقای مروی نامه ای به رهبر انقلاب نوشته یا نه مثل موارد قبل، طبعا نشر اکاذیب در باره آ قای ناطق نیست. در این خصوص نیز اگر قرار بر طرح ادعا باشد، باید از سوی آقای مروی یا بیت رهبر انقلاب مطرح شود که البته از طرف آنها ادعا و شکایتی وجود ندارد! مضافا اینکه تصویر نامه آقای مروی در باره مشکلات اکبر طبری در رسانهها موجود است و انتساب آن نیز تکذیب نشده است و البته قابل استعلام از بازرسی بیت رهبر انقلاب نیز هست.
ادامه یادداشت در لینکهای زیر
eitaa.com/rasaee/5238
eitaa.com/rasaee/5240
eitaa.com/rasaee/5241
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee