آشنایی با گوگل
قسمت9⃣
جستجو در گوگل
🔔این اشتباهات را نباید هنگام جستجو در گوگل مرتکب شویم:
🔸جستجوی ساده در گوگل ممکن است به همه سؤالات شما پاسخ دهد. با این
حال اتکای صرف به جستجوی گوگل می تواند گاهی اوقات شما را به دردسر بیاندازد. علت این است که اطلاعاتی که بر روی گوگل پیدا می کنید شاید متعلق به جستجوی تان نباشد و در عین حال این اطلاعات همیشه قابل تأیید نیست. به علاوه قضاوت در مورد صحت و اعتبار محتوای یافت شده در گوگل شاید در بعضی مواقع دشوار باشد.
۱۰ اشتباه رایج در جستجوی گوگل عبارتند از:
*جستجوی وب سایت های بانکی آنلاین:
برای جلوگیری از خطرات فیشینگ، به شدت توصیه می شود که وب سایت های بانکی آنلاین را روی گوگل جستجو نکنید مگرآنکه URL (آدرس) رسمی و دقیق آن را بدانید. به جای جستجو روی گوگل، همیشه URL رسمی پورتال آنلاین بانک خود را در جعبه آدرس وارد کنید تا امنیت تان حفظ شود.
*جستجوی شماره تماس خدمات مشتریان:
این یکی از رایج ترین روش های کلاهبرداری آنلاین است. کلاهبرداران اغلب شماره های خدمات مشتریان جعلی را روی وب سایت ها قرار می دهند تا از افراد ساده لوح که باور می کنند اینها شماره های واقعی خدمات مشتریان است، اخاذی کنند.
*جستجوی برنامه ها و نرم افزارها برای دانلود:
برای دانلود اپلیکیشن ها و نرم افزارها, مراجعه به فروشگاه هایی نظیر گوگل پلی (برای اندروید) و اپ استور (برای آیفون) ایمن ترین راه است؛ زیرا این احتمال وجود دارد که با جستجو در گوگل به نرم افزارها و اپلیکیشن های مخرب برخورد کنید.
*جستجوی داروها و علائم پزشکی :
گوگل واقعاً مکان خوبی برای جستجوی داروها یا مشاوره های پزشکی نیست. در زمان بیماری صرفاً به گوگل برای جستجوی اطلاعات درباره بیماری تان اتکا نکنید و از پزشک مشورت بگیرید. همچنین خرید دارو بر اساس اطلاعاتی که در گوگل پیدا می کنید، خطرناک است.
*جستجوی نکات مربوط به تغذیه یا کاهش وزن :
بدن هر انسان منحصر به فرد است و عملکرد متفاوتی دارد. بنابراین در مورد کاهش وزن یا سایر نکات مربوط به تغذیه از گوگل مشاوره نگیرید. اگر می خواهید رژیم خود را تغییر دهید به یک متخصص رژیم غذایی مراجعه کنید. اگر می خواهید وزن کم کنید، ابتدا از پزشک مشاوره بگیرید و سپس به کارتان ادامه دهید.
*جستجوی موضوعات مرتبط با امور مالی شخصی و بازار سهام :
مثل قضیه سلامتی، امور مالی شخصی نیز برای هر کس منحصر به فرد است. هیچ وقت یک طرح سرمایه گذاری واحد وجود ندارد که همه را ثروتمند کند. بنابراین هنگام سرمایه گذاری از مشاوره های نتایج جستجوی گوگل امتناع کنید.
*جستجوی وب سایت های دولتی :
مثل وب سایت های بانکی، وب سایت های دولتی نظیر وب سایت مالیات شهرداری، بیمارستان ها و … نیز هدف اصلی کلاهبرداران هستند. از آنجا که تشخیص اصالت و اعتبار این وب سایت ها دشوار می باشد، لذا همیشه به جای جستجوی این وب سایت ها در گوگل، مستقیماً با وارد کردن آدرس دقیق به آنها مراجعه کنید.
*جستجوی وب سایت رسانه های اجتماعی:
به جای جستجوی صفحه Login رسانه های اجتماعی در گوگل برای ورود به اکانت خود، مستقیماً آدرس URL آنها را در جعبه آدرس مرورگرتان وارد کنید
*جستجوی وب سایت های تجارت الکترونیک:
صفحات وب جعلی در وب سایت های تجارت الکترونیک، نتایج جستجوی گوگل را پر کرده اند. این یکی دیگر از راه های کلاسیک کلاهبرداری است که مردم را با آفرهای جذاب فریب می دهد تا روی وب سایت های مخرب کلیک کنند و از این طریق اطلاعات ورود به سیستم بانکی آنلاین آنها را بدزدند.
*جستجوی محتوای غیراخلاقی
مهم است که بدانید تبلیغات گوگل چگونه کار می کنند. هر آنچه در گوگل جستجو می کنید به عنوان تبلیغات در وب سایت های دیگری که بازدید می کنید، ظاهر می شوند. محتوای هرزه نگاری یا هر چیزی که بعداً مایه شرمساری تان می شود را روی گوگل جستجو نکنید چرا که قطعاً نمی خواهید پیشنهادات تبلیغاتی گوگل بر اساس تاریخچه جستجوی تان در دفتر کارتان ظاهر شود.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مجموعه فرهنگی رسانه ای
بدر(بصیرت در رسانه)👇
🔹گروه
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
🔹بایگانی نشستها
@savad_k
🔹کانال
http://eitaa.com/joinchat/2011496448C2b00395a53