🔺دستگیری عامل حریق عمدی خودرو در تالش
🔹سرهنگ رستمی فرمانده انتظامی تالش:
🔹در پی کسب خبری مبنی بر وقوع آتش سوزی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ در یکی از بخشهای این شهرستان، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
🔹مأموران با حضور در محل حادثه در بررسیهای اولیه دریافتند این خودروی سواری، در کنار کوچه پارک بوده و به علت نامعلومی دچار حریق شده است.
🔹در تحقیقات عمل آمده مشخص شد این حریق عمدی میباشد، به همین جهت موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت که پس از انجام تحقیقات فراگیر از مالک خودرو و دیگر بررسیهای میدانی، هویت متهم این پرونده مشخص شد.
🔹پس از هماهنگی با مقام قضایی، متهم ۳۳ ساله در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و در تحقیقات و بازجوییهای فنی کارآگاهان پلیس تالش، سرانجام به بزه انتسابی به علت اختلافات شخصی با مالک خودرو اعتراف کرد.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@rashtt_ma